KUUKAUSITTAIN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Kuinka moni inhoaa lausahdusta, ”jahas, taitaa olla se aika kuukaudesta”? Vaikka olisikin, niin tuon lauseen kuuleminen saa ainakin minut näkemään punaista. Punaista, indeed.

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, kuukautisten alkaminen on varmasti jokaiselle tytölle hetki, jota on saattanut jo odottaa, mutta jota kuitenkin saattaa jopa hieman pelätä. Monesti on kuultu sanottavan, että tuona hetkenä tytöstä kasvaa nainen. Väittäisin, että naiseksi kasvaminen ei tapahdu yhdessä yössä, mutta toki hetki on merkittävä. Tuosta hetkestä eteenpäin kuitenkin yksi asia on fakta. Samainen tyttö tulee vuosien varrella kohtaamaan niin monta paniikin hetkeä, kun laukusta ei löydykään kuukautissuojaa. Ja juuri silloin on se aika kuukaudesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Re:fashionin kautta olen päässyt mukaan mielettömiin kamppiksiin. Vuosien varrella mukana pysyneet lukijat tietävätkin jo sen, että valitsen blogiyhteistyöt tarkoin ja haluan seistä sataprosenttisesti bloggaamiseni takana. Kun minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä mukaan Re:fashionin ja R.E.D.D. Free-palvelun kampanjaan, tiesin heti, että tästä infopaketista saa hyödyn taatusti moni teistä.

Antakaahan, kun kerron teille mistä on kyse. Käsi ylös kuinka moni on sitä mieltä, että on huomattavasti kätevämpää, että postimies tiputtaa kerran kuukaudessa ilmaiset tamponit postiluukusta sisään kuin se, että niitä tarvitsisi muistaa ostaa ruuhkaisesta ruokakaupasta? Käsi nousi ylös täällä, entäpä siellä?

Reddville Finland

Mainostajien ansiosta tämä on nyt mahdollista. Norjassa ja Ruotsissa suursuosion saavuttanut kampanja on nyt rantautumassa Suomeen, sillä nyt myös meillä suomalaisilla naisilla on mahdollisuus saada kuukausittain täysin ilmaiset tamponit kotiin kuljetettuina, kauniissa ja simppelissä pakkauksessa. Älä siis huoli, postimies ei koskaan saa tietää, mistä saat lähetyksen kerran kuussa. Homma toimii näin. Aluksi sinun tulee rekisteröityä  verkkosivuilla (klik). Saat rekisteröinnin jälkeen postitse ensimmäisen tamponilähetyksen, jota seuraa sähköpostiin saapuva kyseisen boksin mainoskampanjaan liittyvä kysely, johon vastaaminen kestää muutaman minuutin. Kyselyyn vastaamalla varmistat sen, että postiluukusta kolahtaa seuraavassa kuussa uusi tamponilähetys. Mikäli jätät vastaamatta kyselyyn, toimitus keskeytyy, mutta edelleen kaikki vastaanottamasi tamponit saat pitää veloituksetta. Lyhyesti R.E.D.D. Free-palvelu toimii siis näin; rekisteröidyt sivuille, saat tamponit kotiin ilmaiseksi, vastaat kampanjakyselyyn ja saat lisää ilmaisia tamponeja.

Kuten kerroin, palvelun mahdollistavat mainostajat. Mainostajat mahdollistavat myös sen, että tämä kaikki on sinulle maksutonta. Ei porsaanreikiä, vain ja ainoastaan ilmaisia tamponeja. Reddville on tehnyt yhteistyötä jo niin Puman, Nivean kuin ACOnkin kanssa. Täyttäessään kyselyä käyttäjä antaakin palautetta mainostajalle tämän mainoksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suomen ensimmäinen Reddville-kampanja onkin itse asiassa hyvää jatkoa hyvän asian esiin tuomisella, jota jo Pirkon kanssa aloittelimmekin perjantaina. I LOVE MY BOOBS-kampanjalla vakuutusyhtiö AIG direct haluaa herättää ajatuksia omaan vartaloon liittyvien yllättävien tilanteiden suhteen. Naisten syöpävakuutus tarjoaakin suojaa gynekologisen sairauden yllättäessä. R.E.D.D. Free-tamponit eivät siis ainoastaan tarjoa suojaa, kun se aika kuukaudesta koittaa, vaan infopaketteja asioista, jotka koskettavat meistä monia.

Nyt on SE aika kuukaudesta, kun ensimmäinen tamponilähetys kannattaa laittaa tilaukseen.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.