ALE-AARTEISSA LENKKIPOLUILLE

*Postaus toteutettu yhteistyössä SPOT-A-SHOPin kanssa.

Mieli on virkeä, kroppa voi hyvin ja kaikki tämä on sporttipörriäisen puraisun ansiota. Liikunnanilon löytäminen on ollut yksi oman kevääni kohokohdista. Myönnän silti löytäväni sisuksistani myös aktiivisen välineurheilijan, itse ammennan nimittäin motivaatiota ja intoa treenailuihin monesti ihanien ja laadukkaiden sporttivaatteiden kautta. Kun sporttilook on kohdillaan, on mukavampi kipitellä pitkin keväisiä lenkkipolkuja!

SPOT-A-SHOPin sähköposti kilahti postilaatikkooni siis juuri sopivasti. Pääsin nimittäin tuon upean sivuston kautta tutustumaan tällä hetkellä alennuksessa oleviin urheiluvaatteisiin ja täydentämään samalla myös omaa treenikassiani. Olen itse melkoinen alehaukkailija, joten tämä palvelu on kuin minulle tehty. SPOT-A-SHOPissa kaikki tuotteet ovat aina alennuksessa ja 7000 merkin ja 200 000 tuotteen joukosta löytyy taatusti jokaiselle jotakin.

Koska sporttivaatteissa luotan Adidaksen nimeen, päätin tsekata heti ensimmäiseksi mitä samaisen merkin ale-aarteita SPOT-A-SHOPin kautta löytyisi. Palvelu kokoaa siis yhteen suosituimpien verkkokauppojen ale-tuotteet. Voit rajata tuotehakuasi vaikkapa halutun verkkokaupan, aleprosentin tai värien saralta, ja palvelusta löydät niin naisten, miesten kuin lastenkin tuotteet. Vaatteet, asusteet ja kengät on myös koottu omiksi osastoikseen. Koska hakusessa olivat nimenomaan urheiluvaatteet, suuntasin suoraan Urheilu-kategorian pariin.

spotashop

En ehtinyt surffailla SPOT-A-SHOPissa kuin hetken, kun silmieni eteen ilmestyi kuva Rita Oran Adidas Originals-mallistoon kuuluvasta koiracollegesta. Olin ehtinyt etsiä tätä collegea jo verkkokauppojen syövereistä kuukausien ajan! Tämä pusero olikin siis klikkailtava välittömästi ostoskoriin ja SPOT-A-SHOP ohjasi minut näppärästi tuotetiedoista suoraan Zalandolle kauppoja tekemään.

Paita säilyi Zalandon verkkokaupassa ostoskorissani, kun jatkoin ale-tuotteiden seassa surffailua SPOT-A-SHOPin puolella. Palvelun kautta löysin vielä etsimäni Adidaksen Zebra-repun sekä superhauskat Adidaksen Linear-treenileggarit ostoskoriani täyttämään. Kuten paidankin kohdalla, tuotteen löydettyäni palvelu ohjasi minut Zalandolle, jossa klikkasin tuotteet ostoskoriin ja laitoin tilauksen eteenpäin.

spotashop2

SPOT-A-SHOP auttaa siis shoppailijaa löytämään ihanien alelöytöjen luokse ja helpottaa kätevillä rajausominaisuuksillaan tiettyjen tuotteiden hakemista. Palvelun käyttö on helppoa ja virtuaalisen shoppailukierroksen jälkeen lompakkosi kiittää, kun ostoskoriin on löytynyt vain alennettuja tuotteita.

Tässä lookissa kelpaa kirmailla pitkin kevätpolkuja, kiitos SPOT-A-SHOP treenimotivaationi ylläpitämisestä!

enkku2-1-1

Thank you SPOT-A-SHOP for this amazing and sporty outfit. I have always been a big fan of Adidas and this outfit will give me so much motivation for doing sports! Check out SPOT-A-SHOP’s amazing selection and update your sporty wardrobe too.


Posted in and tagged , , , by NOORA.