A TRUE LOVE STORY NEVER ENDS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Olen muutamien viime päivien aikana meinannut pakahtua kyyneliini. Olen halannut paljon, nukahtanut joka ilta Matin kainaloon ja hymyssä suin hakenut turvaa kauniista muistoista. Olen istunut kynttilänvalossa Eppua rapsutellen ja liikuttunut teidän kauniista sanoistanne. Kiitos kaikille.

Osanottonne lämmittivät kovasti niin minua kuin perhettänikin. Isoäitinikin kertoi kommenttejanne lukeneen. ♥ Olohuoneen pöydälle valoa ovat tuoneet H&M Homen kauniit kynttilät, joiden sanoma on niin totta. Rakkaus ei kuole koskaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikku hiljaa bloginkin päivitysrytmi palaa ennalleen. Elämä jatkuu ja minulla on teille paljon kerrottavaa. Olen tehnyt suuria suunnitelmia loppuvuodeksi ja päättänyt toteuttaa jopa monivuotisen unelmani. Olen onnekas, että perheeni on niin läheinen ja kaiken kukkuraksi siellä ruutujen toisella puolen istuu valtava joukko ihania virtuaaliystäviä. Olette tärkeitä.

// A true love story never ends. I miss you so much grandpa.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.