YOUR STYLE BY OLYMPUS – ÄÄNESTÄ JA VOITA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Olympus19823

Yllä olevassa kuvassa hymyilee hurmaava Pilke, joka oli ilo ja kunnia stailata kuvauslookiin Olympuksen ja Re:fashionin yhteistyökampanjan tiimoilta. Käynnistimme mallihaun kampanjaamme varten jokin aika sitten, ja lukuisien hakemusten joukosta, Pilke valikoitui stailattavakseni. Kävimme yhdessä valitsemassa kuvausvaatteet mallilleni Kampin Jack&Jonesista ja päädyimme tyylikkääseen ja charmanttiin asukokonaisuuteen, joka muodostui lopulta Jack&Jonesin Premium-malliston klassisista, mutta persoonallisista vaatteista. Tyyliin inspiraationa toimi luonnollisestikin Olympus PEN E-PL7-kamera tuossa upeassa vaaleassa sävyssä ja tyylin kuviin ikuisti taitava valokuvaaja Marko.

Me bloggaajat stailasimme malleillemme lookit inspiroituen kukin eri E-PL7:n väreistä ja nyt mallimme kameroineen ”kisailevatkin” toisiaan vastaan. Nyt on aika siis antaa ääni suosikille! Ja mikä upeinta, äänestämällä omaa suosikkiasi, voit voittaa itsellesikin tämän tyylikkään kameran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikäli kaipaatte vielä omalle olallenne kameraa roikkumaan, nyt jos koskaan kannattaa kirjoittaa Joulupukille. Verkkokaupassa on nimittäin käynnissä joulukampanjatarjous; ostaessasi PEN E-PL7-kameran (599,90€) saat itsellesi myös Harri Koskisen suunnitteleman Design House Stockholmin Mini Block-valaisimen (arvo n. 121€). Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä tätä kaksikkoa tarjolla on rajoitettu erä!

Mutta nyt, kipin kapin äänestämään!

IN ENGLISH : Vote for your favourite Olympus-look here!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.