OLYMPUS OLALLE JA MALLIHAKU KÄYNTIIN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Kamera on asuste, jota bloggaaja kantaa mukanaan päivästä toiseen. Kameran tärkein tehtävä on luonnollisestikin toimia bloggaajalle työvälineenä, jolla hän hankkii laadukasta materiaalia postauksiinsa, mutta samalla kamera on osa bloggaajan tyyliä ja persoonaa. Kukin valokuvaaja hankkii kameran, joka täyttää hänen omat vaatimuksensa niin visuaalisen ilmeen kuin toimintojenkin osalta. Itse olen kantanut olallani tai vaihtoehtoisesti käsilaukussani Olympuksen kameraa jo useiden vuosien ajan. Olympuksen kamerat ovat sopineet minun tyyliini- voin luottaa niihin sataprosenttisesti, tiedän, että niiden avulla pystyn kehittymään niin valokuvaajana kuin bloggaajanakin ja mitä ulkonäöllisiin seikkoihin tulee, on Olympus mielestäni tyylikäs valinta.

Re:fashionin ja Olympuksen yhteistyökampanjan myötä sain osaksi asuani Olympus-perheen uutukaisen, Olympus PEN E-PL7-kameran, jota kuvailee parhaiten yksi sana: chic.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Me bloggaajat saimme tehtäväksemme stailata Olympus PEN E-PL7:n osaksi omaa tyyliämme. Vaikka samaista kameraa löytyykin peräti kolmessa eri värivaihtoehdossa, eniten sydämentykytyksiä itselleni aiheutti tämä musta ja dramaattinen kaunokainen. Kamera on klassikko jo syntyessään ja sen ulkonäkö hivelee silmää. Olikin siis itsestäänselvyys, että halusin pukeutua kokomustaan asuun, jossa kuitenkin on osana myös jotakin räväkkää ja näyttävää. Edesmenneen mummuni tekemä pörröinen villatakki toimikin täydellisenä katseenvangitsijana. Olympuksen tummanpuhuvan ulkonäön ei siis kannata antaa hämätä. Sen sisuksissa sykkii nimittäin sähäkkä sydän, jonka avulla valokuvaaja voi vain kerta toisensa jälkeen yllättyä työnsä laadukkaasta jäljestä. Tässä kamerassa on nimittäin voimaa ja ytyä.

SONY DSCSONY DSC
SONY DSC SONY DSC

Mutta nyt sinulla on elämäsi tilaisuus. Kampanjamme tiimoilta järjestetään nimittäin myös Editorial-muotikuvaukset, joihin etsimme nyt neljää nais- ja kahta miesmallia. Myös näissä kuvauksissa Olympus PEN E-PL7 inspiroi mallien asukokonaisuuksia ja on osa niitä. Stailausyhteistyökumppaneina toimivat Bestseller, Object ja Jack&Jones Premium&Vintage, ja mallit stailataan kuvauskuntoon bloggaajien toimesta. Mukaan kuvauksiin valitut mallit saavat itselleen kuvauspalkkiona kuvauksissa käytettävät vaatteet ja malleista kolme parasta palkitaan myös Olympus PEN E-PL7-kameralla. Kuvaukset järjestetään Helsingissä 3.11.2014. Hakukaavakkeen pääset täyttämään täällä (klik!)!

Tätä kameraa, asusteista tyylikkäintä, kannan jatkossakin ylpeänä olallani.

SONY DSC

Kuvat: Roosa Näppilä

IN ENGLISH : As you may already know, I take all of my photos with my Olympus. A week ago I received a parcel where I found this new beauty, Olympus PEN E-PL7. This camera is chic and trendy, it looks good and it takes amazing photos. What do you think of my ootd with my new best friend?


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.