TASSUT TIIKERIN RAAPAISEE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0613 IMG_0601 IMG_0606

Tämä tiikeri hiipi vaatehuoneeseeni salakavalasti, hiireni ei nimittäin pysynyt ollenkaan aisoissa Vero Modan nettikaupassa ja hupskeikkaa, yhtäkkiä tämä kissapeto oli matkalla luokseni, sen pörrötiikerin kaveriksi.

pusero/ blouse VERO MODA JUNGLE LS OVERSIZE BLOUSE

Toivoin tilausta tehdessäni, että pusero olisi ollut vielä hitusen pidempi, jotta sen käyttäminen mekkona olisi legginssienkin kanssa ollut syksyllä mahdollista. Tällä kertaa alle sujahtivat napakat farkut, jotka kuitenkin antoivat tikrun olla pääosassa ja näin asusta tuli kovin mieleinen. Nyt on neulepuserovarasto täytetty syksyä varten. Ne nyt vain ikään kuin kuuluvat syksyyn, vähän kuten nenä päähän ja syysomenat omenapiirakkaan.

Eikö olekin grrrrmaisevan upea pusero?

Psst. Mieletön osallistumisinto teillä ollut jälleen eilen startattua arvontaa kohtaan ♥ – klik tästä, jos haluat voittaa itsellesi Pilgrimin säkenöivät korvikset!

// It’s grrrlicious, isn’t it? I have fallen in love with blouses and sweaters with different kinds of prints and this newest piece is one of my all-time-favourites. This soft and comfortable sweater is from Vero Moda and I have a feeling that you guys are going to see it a lot during the autumn. Happy Monday to everybody!


Posted in muoti and tagged by NOORA.