HANKALAT KORVAKORUT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Huoh. Kärräsin äsken pikkusiskolleni matkalaukun lainaan ja minut valtavasi aivan järjetön kaukokaipuu. Tiedättekö sen tunteen, kun rullailette puolityhjää matkalaukkua perässänne, suuntana vaikkapa unelmiesi shoppailumekka, nähtävyydet, seikkailut. Se on niin jännittävää ja olisin kovin mielelläni pakannut itseni sinne laukkuun mukaan ja lähtenyt Roosan kanssa reissuun. Haluan Barcelonaan, haluan Pariisiin, ah, kaikista eniten haluaisin New Yorkiin..

No, kiltisti tulin takaisin kotiin lehtikiskan kautta. Elle Accessories-erikoisnumero ja ihana kummitäti, joka täytti jääkaappini itsetehdyllä omenamehulla tekivät tästä illasta silti oikein onnistuneen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asusteista puheen ollen, en olekaan vielä esitellyt teille maailman suloisimpia korvakoruja, jotka ostin itselleni Tampereella järjestetyltä Sorintorin Designtorilta jokin aika sitten. Petra Hankaniemen suunnittelemat Hankala-tuotteet ovat niin täynnä persoonallisuutta ja kekseliäisyyttä, että on sanomattakin selvää, että tälläisiin aarteisiin ihastuu päätä pahkaa. Hankalan valikoimiin kuuluu niin koruja kuin vaatteitakin, mutta itse halusin täydentää asustevalikoimaani juuri tällä kaksikolla, ihan mahtavat maatuskat! Juuri tälläisillä asusteilla tylsiinkin asuihin tuo niin helposti sitä jotakin..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maatuskat ja minä syvennymme nyt asusteaarteisiin. Lämpimästi suosittelen kipaisemaan kiskalta tuon Ellen Accessories-numeron, paitsi jos asustekuume iskee teihin yhtä helposti kuin minuun! Kauniita unia. <3

Pssst. Korvakoruista puheen ollen, Pilgrimin säihkyvät pinkit korvakorut on arvottu ja voittaja ooooon… HANNA (hanna_karoliina1@hotmail.com)! Onnea, onnea, onnea, lähetän sinulle sähköpostia heti huomenissa. Olisiko tälläisille pika-arvonnoille vastaisuudessakin kysyntää? Itse yllätyin innokkaasta osanotosta todella. Kiitos kaikille! <3

// What do you think of my new favourite earrings? The earrings by Hankala are Finnish design and j’adore them! So cute and so unique. Fun accessories are the best way to make your outfits look special and gorgeous. These girls look unique, don’t they?!


Posted in muoti and tagged by NOORA.