TUPARITORSTAI

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Tervetuloa uuden blogikodin tupareihin. Saisiko olla kuppi kahvia vai juotko nyt tällä kertaa vain virtuaalikupposen teetä? Piirakankin leivoin  (itse asiassa jo viime viikonloppuna, mutta onneksi piirakat eivät pahennu virtuaalimaailmassa), ihan sinua varten. Kiva, että tulit käymään. Jotta piipahtaisit useamminkin, löydät ohjeen seurata blogiani Bloggerin kautta täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eikö olekin herkullista? Olen melko varma siitä, että ruudun takaa löytyy muitakin, jotka kokevat seisovansa usein hellan edessä peukalo keskellä kämmentä ja pienimmätkin muffinssiviritykset menevät aina mönkään. Tämä ei voi mennä mönkään, minä lupaan. Kun noudatat vain kuuliaisesti ohjetta, saat taatusti samanlaisen läpyskän aikaiseksi.

Aluksi tarvitset vuuan (useimmiten kovasta materiaalista valmistettu uuninkestävä astia, viiitsi vitsi). Voitele vuoka juoksevalla margariinilla. Sekoita astiassa (ei siinä vuuassa, jossain toisessa) yhteen 1 ½ dl juoksevaa margariinia ja 1 ½ dl sokeria. Lisää joukkoon 2 kananmunaa. Sekoita. Ota jälleen uusi astia esiin, jossa sekoitat yhteen 2 ½ dl jauhoja ja 1 tl leivinjauhetta. Nyt voit yhdistää molemmat seokset samaan kulhoon ja sekoittaa ne tasaiseksi taikinaksi. Lisää joukkoon vielä 2 rkl maitoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaada seos vuokaan ja pilpo päälle haluamaasi kuvioon kaksi isoa omenaa. Ripottele päälle 1 tl kanelia ja 1 tl vaniljasokeria. Paista piirakkaa 175 asteisessa uunissa 30 minuuttia. Done! Tuliks hyvä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pistä piirakka palasiksi ja syö. Kermavaahto ja vaniljakastike luovat viimeistellyn vaikutelman ja teet vaikutuksen nirsoimpaankin tuparivieraaseen.

Herkullista torstaita!

// Good morning everyone! Welcome to my new bloghome’s housewarmingparty- I baked you guys a pie. Hope you like it!

 


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.