VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uuden blogikodin ensimmäiset asukuvat- kuka arvaa mitä se tarkoittaa? Kyllä vain, armas hoviasukuvaajani kotiutui tänään parin viikon työreissultaan ja nyt alkaa taas tuttuun tapaan ropista asukuvia blogin puolelle. Heti huomenna suuntaamme yhdessä Helsinkiin, joten josko saisitte Tampereen sijaan asukuvamiljööksi välillä pääkaupunkiseutuakin.. Ihanaa, että Matti on taas kotona. Olen tosin niin tohkeissani selostanut nyt parin tunnin ajan Matille parin viikon tapahtunut blogimuutosta muihin kuulumisiin, joten toinen taitaa nyt jo olla päästään ihan pyörällä.

paita/ sweater SEPPÄLÄ   farkut/ jeans H&M  kengät/ shoes   CONVERSE tekonahkatakki/ fake leather jacket MUNGOLIFE FOR NELLY.COM   laukku/ bag  GINA TRICOT

Mutta asukuvien keskipisteenä on tällä kertaa ehdottomasti Seppälästä bongattu pusero. Kaikkihan tietävät, että printtipaidat ovat nyt kuuminta huutoa, ja minä höppänä ihastuin niihin niin, että tälläinen oli ehdottomasti hankittava. Parinkympin pusero oli erinomainen hankinta. Se ei kaverikseen tarvitse kuin farkut ja kuten paidan tekstikin sen sanoo- vähemmän on enemmän. Asusteiden suurkuluttajankin oli pakko jättää korut vähemmälle, kun paita kerta niin käskee.

Ja mitä ihmettä- mulla on huulipunaa. Jo on aikoihin eletty.

// Less is more- more or less. Yes indeed. I found this gorgeous sweater from Seppälä and fell in love with it immediately. It’s one of the cutest print shirts I have seen and I love the zipperdetail! Tomorrow I will have a meeting in Helsinki, that’s going to be so much fun. Nighty night everyone!


Posted in muoti and tagged by NOORA.