GOODBYE TAKUT, TANGLE TEEZER VOI PIAN OLLA SINUN!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Hei kaikki takkutukat, uuden blogikodin kunniaksi halusimme yhdessä Rapunzel of Swedenin kanssa hemmotella hiuksianne maailman maineeseen nousseilla Tangle Teezereillä. Lupaan, että tuo käsilaukkuni vakioasukas tulee helpottamaan arkeasi huomattavasti. Sano bye bye takuille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin oman Tangle Teezerini matkakokoisena jo aikoja sitten; siitä lähtien tuo ihmeharja on matkannut mukanani käsilaukun pohjalla paikasta toiseen ja osoittanut tehonsa kerta toisensa jälkeen. Kotoa löytyy Teezeri normaalikokoisena, ja harjan kotiuduttua luokseni en kertaakaan ole harjannut hiuksiani millään muulla harjalla. Tämä puhukoon sen puolesta, että varsinkin meille pidennyksistä addiktoituneille tämä harja on must-have-hankinta. Hiukset voi harjata niin kuivina kuin märkinäkin, ja hellävaraiset harjakset eivät vahingoita tai katko pidennyshiusta niin kuin ne perinteisemmät harjat useimmiten tekevät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kahdella teistä on mahdollisuus voittaa Tangle Teezer itselleen. Jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin (muistathan jättää kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi), josta ilmenee, minkä värisen Tangle Teezerin haluaisit, jos voitto osuu kohdallesi. Värivaihtoehdot voit käydä tsekkaamassa täältä!

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 8.9. klo 18:00.

Postaus toteutettu yhteistyössä Rapunzel of Swedenin kanssa. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.

// I’m a huge fan of Tangle Teezers and I’m so happy about organising a Tangle Teezer-giveaway for my Finnish readers. They are amazing brushes, aren’t they!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.