NOSTALGISTA TUISKUTUSTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Ei minua sinällään haitannut, että viime sunnuntaina oli viimeinen mahdollisuus käyttää syntymäpäivälahjaksi saamani rannekkeet Särkänniemeen. Varsinkaan sen jälkeen, kun kuulin kuka siellä on esiintymässä.

Alla seuraa ehkäpä blogihistoriani suurin paljastus.

”Eletään vuotta 2004. Olemme kaverini kanssa juuri käyneet kuuntelemassa Antti Tuiskua Tamperetalossa livenä ja molempien sydän pamppailee kurkussa asti. Ikään kuin vahingossa (yeah, right) jäämme ystäväni kanssa jutustelemaan vielä keikan jälkeen Sorsapuistoon, kun yhtäkkiä, se tapahtuu. Muita faneja ei näy missään. Tuisku yrittää kipittää kiireesti autoonsa, mutta minä olen tuulta nopeampi. Salamana olemme jo Antin luona, käsi ojossa ojennan hänelle kynän ja paperin. Saan nimmarin. Ainoana koko fanilaumasta. Pinkille, sydämenmuotoiselle paperille. ”

Joka on muuten vieläkin tallessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuon jännittävän kohtaamisen jälkeen kasvoimme kuitenkin erillemme, ja musiikkimakukin taisi hieman vuosien varrella vaihtua. Ihan niin suuria fiiliksiä ei siis Särkänniemessä koettu kuin kymmenen vuotta sitten, ja fokuskin keskittyi tällä keikalla enemmänkin Antin huikeaan puvustoon. Voin kertoa, että tämän muotibongarin kamera kävi sunnuntaina kuumana!

Yritin kuumeisesti googletella infoa siitä kuka Anttia nykyään stailaa vai onko Antin tyylin takana peräti Antti itse. Niin tai näin, kameralle oli tallennettava tämän energisen esiintyjän jokainen look. En tiedä kumpi minua häikäisi enemmän, Antin huikea lavakarisma vai tuo hupun alta paljastunut paljettipusero, mutta joka tapauksessa Antti veti esityksensä lisäksi pisteet kotiin pukeutumisellaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuo ”yhteiskuva” olisi niiiin päätynyt mun koulupöydälleni kehyksiin kymmenen vuotta sitten. Ok, myönnetään. Hymy nousee nytkin korviin tuon kuvan myötä. Voi pojat, minä ja Antti samassa kuvassa. Nyt on kyllä nostalginen fiilis.

Ai lauloinko mukana? No en laulanut, kun olin pudonnut selvästikin kymmenessä vuodessa täysin kelkasta. Onneksi meitä vanhusfaneja hemmoteltiin edes yhden biisin verran, ”ei, en ehkä halua tietää..”.

Ihana Antti, ja Antin ihana paljettipusakka. Eikö olekin tällä popparilla tyyli kohdillaan?

EDIT:// Lukijallani oli parempaa tietoa Antin esiintymisasujen suunnittelijasta. Selvisi, että Antin tyylin takana on upea Lilli Norio, jonka upeisiin luomuksiin suosittelen lämpimästi tutustumaan. Wau! <3

// Antti Tuisku is one of the most well known popartists here in Finland. I was so happy to see Antti’s gig last Sunday in Särkänniemi amusement park and even though Antti was amazing on stage, most importantly he looked so good! The wardrobe was stunning and his looks were so chic! Loving that sparkly sweater. And that smile, so cute.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.