SOKERINA POHJALLA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Kun yhdistetään sokerikiteet, täydellinen taivaansininen sävy ja aurinkoinen vapaapäivän hetki parvekkeella, lopputuloksena syntyy tyttömäinen ja ihana manikyyri, vain muutamalla siveltimen vedolla. Yhdellä lakalla. Ihanan helppoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isadoran spesiaalilakat ovat aiemminkin saaneet sydämeni sykkimään. Olen testannut niin graffiti- kuin magneettilakkojakin, mutta Sugar Crush-lakat ovat aivan oma lukunsa. Jo yksi kerros lakkaa tekee kynnelle hurmaavan pinnan, aivan kuin kynsi olisi dipattu sokeriin. Seisoin Isadoran lakkahyllyn edessä varmaankin kymmenen minuuttia, ennen kuin osasin päättää minkä lakkasävyistä itselleni ostaisin. Vaaleansininen on väreistä kuitenkin yksi ikilemppareistani (..kuten blogin ulkoasustakin saattaa huomata), joten päädyin sävyyn Sky Crush. Hyllylle jäi kuitenkin vielä odottamaan pari niin hurmaavaa vaaleanpunaista lakkapurtiloa, eli en voi luvata etteikö sokerihumala jatkuisi tulevaisuudessakin..

Psst. Mikä ihaninta, lakan poistaminenkaan ei saanut tuskanhikeä otsalle niin kuin niin niin monet glitterlakat tekevät!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// My new crush; Isadora’s Sky Crush is my newest nailpolishfavourite and I absolutely love it. The manicure looks so girly and cute and most importantly, sparkly! The perfect way to spice up your Monday evening.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.