HYMYILYTTÄVÄN HERKULLINEN LAUKKU: KNITTED UNIKKO

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Näin kuvia Marimekon kesäisistä uutuuksista jo jokin aika sitten ja päätin jo tuolloin, että yhden uutuuksista hankkisin itselleni – en nimittäin saanut tätä laukkua millään mielestäni! Rakastan pinkin ja oranssin väriyhdistelmää yli kaiken ja mikä parasta, tämä laukku olisi kooltaan juuri sitä, mitä päivittäisessä arjessani kaipaan. Niinpä jäin odottelemaan kesäuutuuksien saapumista myymälöihin ja olin valppaana heti, kun kuulin huhua, että NYT NIITÄ LÖYTYY!

Mutta eipä niin vain löytynytkään. Juuri tämä laukku, Marimekon Knitted Shoulderbag Unikko, oli näemmä ihastuttanut myös monia muita ja Hämeenkadun myymälässä hyllyt olivat jo tyhjiä sinne päästyäni. Tätä isompaa versiota laukusta kyllä löytyi, mutta itselläni oli hakusessa nimenomaan olkalaukku. Hämeenkadulla seikkaillessani muistin kuitenkin myös Sokoksen myyvän Marimekkoa ja päätin koettaa onneani josko uutukaiset olisivat rantautuneet jo myös sinne. Ja kyllä! Hyllyssä oli kaksi kappaletta näitä aarteita ja iloni kruunasi vielä Tampere-appista bongaamani -20% alekoodi Sokokselle, jonka pääsin käyttämään nyt tähän hankintaan.

Laukku on keikkunut olallani vasta parisen päivää, mutta se on kerännyt jo hurjasti kehuja. Se on todellinen väriläiskä asuun kuin asuun, ja toimi hauskana osana myös tätä lookia, johon pukeuduin serkunpojan syntymäpäiville. Printti toimi printin vierellä mukavasti, mutta sanoisin, että todellinen katseenvangitsija tämä laukku on kokomustaan asukokonaisuuteen. Nuo Kaikon oranssit Gia-korvakorut ovat muuten täydellinen match laukun oranssin sävyn kanssa!

Laukun ainoa pieni miinus tulee puuttuvasta sisätaskusta, mutta ajattelin tuonkin ongelman ratkaista sujauttamalla sen sisuksiin pienen irrallisen pussukan. Ihanaa on se, että laukku menee koko matkalta kiinni vetoketjulla. Olen tehnyt periaatepäätöksen, että uusi laukkuhankinta tarkoittaa aina sitä, että joku aiemmista laukuistani lähtee kiertoon ja tällä kertaa myin eteenpäin tämän aarteen yhdelle teistä seuraajistani. Laukku löysi ihanan uuden kodin!

Olkoon tämä oma muistoni Unikon 60 v.-juhlavuodesta. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.