WHAT’S IN MY BAG: THE WEDDING EDITION

P9025007 P9025010 P9025016

Tänään minun pikkusiskostani tulee vaimo. Juhlalaukkuun on pakattu pienimmät aarteet, todellisuudessahan raahaan nimittäin mukanani valtavaa kameralaukkua, jossa on kahden rungon lisäksi erilaisia objektiiveja ja muuta kamerakalustoa. Pikkulaukun uumeniin sujautan kuitenkin vielä pari muistikorttia, jotta ainakaan tilanpuutteen vuoksi tärkeitä hetkiä ei jäisi tallentamatta.

Suloinen pikkulaukkuni on muuten Suoma Designin käsialaa. Ostin sen Designtorilta viime viikonloppuna ja sain kunnian kuulemma olla ensimmäinen, joka piti tätä laukkua kädessään. Tämän kuultuani en toki voinut edes ajatella jättäväni sitä ostamatta. Suoma Design ottaa tuotteissaan huomioon ekologisuuden, laadun ja kauneuden. Tuotteet valmistetaan rakkaudella ja kuluttajaa he kehottavat hankkimaan vain tarpeeseen; ”muistathan kohtuuden; osta vain tarpeeseen”.

Laukku saattaa näyttää pieneltä, mutta juhlalaukuksi se on täydellinen. Piilotin sen uumeniin jo häitä varten hankkimani punan ja tietysti pinkan nenäliinoja. Ihan varmuuden vuoksi jos menee vaikka roska silmään. Mukaan mahtuu vielä myös kännykkä, eli toisin sanoen kaikki tarpeellinen. Laukku on kaunis, uniikki ja käytännöllinen. Se kulkee näppärästi mukana ranteessa, kun kädet täytyy saada vapaaksi. Aika ihana, eikös olekin?

Tämä laukku kädessäni riennän nyt kohti unohtumatonta päivää – rakkautta kaikille! <3

P9025008 P9025011 P9025013


Posted in and tagged , by NOORA.