HUHTIKUUSTA HELLELUKEMIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Nyt on kiire julkaista nämä toukokuun alussa napatut kevätkuvat pois alta – mikäli säätiedotuksiin on luottaminen, kesä alkaa tällä viikolla ja tällaiset lehdettömät maisemat alkavat olla pian historiaa! Lempihetkeni vuodesta on muuten se hetki, kun koivuihin ovat juuri tupsahdelleet ne pienenpienet, mutta oi-niin-kovin-vihreät lehdet. Tuota käsittämättömän kaunista vehreyttä ja vihreyttä ei kestä kuin parisen viikkoa, mutta joka vuosi se jaksaa hämmästyttää kauneudellaan.

Miten sitä jotenkin aina talven aikana unohtaa kuinka ihanalta kevään lämpö tuntuukaan iholta ja kuinka kutkuttavan jännittävää kevään eteneminen kesäksi onkaan. Mutta palataanpa takaisiin tähän kevätlookiin, jossa olen kuljeskellut keväänmerkkejä bongailemassa useammankin kerran.


Aurinkolasit H&M  Korvakorut KAIKO  Trenssitakki H&M   Pusero UHANA DESIGN   Housut H&M  Tennarit PUMA


Isoja kevään merkkipaaluja on jo saavutettu muutenkin tällä suunnalla, sillä Matti ahkeroi viikonloppuna peltotyöt purkkiin. Vaikka talvi pitkältä tuntuikin, tuntuu myös silti siltä, että puinneista ei ole kuin hetki aikaa ja nyt on jo kevättyötkin tehty. En haluaisi edes sanoa tätä ääneen, mutta ei kulu kuin silmänräpäys ja olemme taas jo syystöiden parissa. Siksi aionkin nauttia tänä kesänä jokaisesta pienestäkin kesähetkestä. Kesä hurahtaa aina niin nopeasti, että sen viettäminen ja siitä nauttiminen kannattaa aloittaa heti, kun mahdollista.

Siispä tänään suuntaan päivittämään kesähiukset kuntoon ja huomenna laitan terassimme kesäkuntoon – jokohan uskaltaisi laittaa edes hieman istutuksia ruukkuihin vai ottaisiko varman päälle ja odottelisi kesäkuun puolelle.. Kun en millään malttaisi!

Lämpöä päiviisi!


Posted in muoti and tagged by NOORA.