OLETKO SINÄKIN ETSINYT TÄYDELLISTÄ POOLONEULETTA?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Merinovillainen pooloneule: NOSH //*saatu
Pipo: A+more


Jos vastasit otsikon kysymykseen kyllä, voin ilokseni kertoa, että näissä kuvissa ylläni on pusero, joka täyttää kaikki poolokriteerini. Siksi se ansaitsikin ihan ikioman postauksensa.

Sen lisäksi, että Noshin Malva-merinovillapaita on hurmaavan kaunis sävyltään (nämä kuvat on muuten kuvattu iltahämärässä, todellisuudessa paidan sävy on hitusen vaaleampi), se on kaikkea sitä mitä itse neulepoololta kaipaan. Minäpä kerron miksi. Tämä merinovillapaita ei kutita lainkaan, ei herkkää kaulan ihoa eikä muutenkaan. Se on unelmanpehmeä ja materiaaliltaan laadukas. Paita ihan oikeasti myös lämmittää ja on leikkaukseltaan ihana – rakastan näitä ”pussittavia” hihoja! 

Tämän paidan voi yhdistää niin farkkujen kuin hameidenkin kaveriksi, arkeen tai juhlaan ja kuten merinovillatuotteille aina, tällekin paidalle riittää monesti virkistykseksi pelkkä tuuletus. Nyt ymmärtänette hehkutukseni! Ja hei, samaista paitaa löytyy myös mustana jos se on enemmän sinun juttusi. Jos pähkäilet sen sijaan kokojen parissa, omani on kokoa M ja käytän yleensä koon 38 yläosia.

Mutta nyt palatkaamme takaisin arkeen. Oletteko huomanneet, että ensi viikolla on jouluaatto? Niinpä, siellä se Joulupukki pian jo valjastaa Petterinsä reen eteen ja lähteen reissulleen. Tavoitteenani on saada valtaosa joulukuun hommista purkkiin tällä viikolla, jotta voin sitten rauhassa alkaa tepastella kohti joulua. Eli luvassa on k-i-i-r-e-t-t-ä ja h-ä-s-sä-k-k-ä-ä, mutta sitten on aikaa jouluelokuville ja suunnitelmissani on vähän levätäkin. Tuntuu siltä, että kuukauden takainen korona painaa kropassa edelleen, enkä ole uskaltautunut pitkään aikaan esimerkiksi avantoon ja urheilemaan. Ehkä näillekin puuhille riittää virtaa sitten jouluna.

Kohti kiireistä tiistaita, moi!


Posted in muoti and tagged by NOORA.