KUMMITÄTINÄ KESÄISESSÄ KUKKAMEKOSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kesä ja kukkamekot, yhdistelmä, jota rakastan!

Ostan nykyisin hyvin harkiten uusia vaatteita juhliin; en halua vaatekaappini rekille roikkumaan mekkoja, joita käytän pahimmassa tapauksessa vain kerran, vaan haen aina myös juhlavammilta hankinnoiltani monikäyttöisyyttä. Juhlamekoistani moni onkin  sellainen, johon voisin pukeutua myös arkena. Kun lähdin metsästämään juhlamekkoa pienen kummipoikani kastejuhlaan, tavoitteenani oli löytää mekko, johon voisin pukeutua niin kuumana kesäpäivänä kuin muulloinkin.

Toiveeni täyttävä mekko löytyi lopulta yllättävän helposti, kun otin suunnaksi Tampereen Stockmannin – tänä vuonna Stockan juhlavaate- ja asustevalikoima oli aivan uskomaton! Kannoin sovituskoppiin välittömästi tämän Vilan ViPaus-midimekon ja valinta oli tehty. Tämä se on! Samainen mekko näyttää olevan parhaillaan Stockan verkkokaupassa hyvässä alennuksessa. Jos siis ihastuit samaiseen kukkamekkoon, nyt kannattaa klikkailla äkkiä tänne (*ei mainoslinkki). Oma mekkoni on kokoa 40; rakastan pehmeästi ja rennosti laskeutuvia laskoksia ja hulmuavia helmoja yli kaiken! Kävi muuten hauska sattuma. Sekä kummipoikani äiti että toinen kummitäti olivat myös pukeutuneet vihreään ja jopa pikkuisen kastepuvun nauhat olivat vihreät. Teemaväreissä koko porukka vahingossa!

Tuona spesiaalina juhlapäivänä aloitin aamuni istahtamalla Blade Hairin penkkiin täällä Kaukajärvellä, kun huipputaitava Fatemeh loihti kutreilleni aivan ihanan kampauksen. Pikakampaukset ovat aivan ihana keino virittäytyä juhlatunnelmaan ja parhaimmillaan esimerkiksi erilaiset lettikampaukset kestävät useammankin päivän ajan. Pidin tästä lookista kovasti; kaunis ponnarikampaus oli täydellinen ”asuste” kukkamekkoni kaveriksi. Tämäkin kampaus on muuten Blade Hairin käsialaa!

Nyt suuntaan kukkamekon helmat hulmuten kohti uutta viikkoa – kesämekkokelit ovat todellakin saapuneet!


Posted in muoti and tagged by NOORA.