HEDELMÄSALAATTIA KEVÄTKATTAUKSESSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä kuulostaa nyt ehkä vähän kummalliselta, mutta mitä tulee kodin sisustamiseen, rakastan kaikkia sellaisia koriste-esineitä, jotka suorastaan säihkyvät auringon osuessa niihin. Tiedättekö mitä tarkoitan? Valojen ja varjojen leikki valkoisilla seinillä on suorastaan henkeäsalpaavan kaunista, ja tiedätte kaikki kuinka kauniisti kristalleihin osuvat auringonsäteet värittävät koko huoneen. Juuri siksi yksi keräilykohteistani ovatkin tämänkaltaiset, kristalleja sisältävät, kynttilänjalat.

Olen myös täysin hurahtanut lasista tehtyihin hedelmiin. Kyllä, pidän niistä aivan valtavasti, mutta niiden metsästäminen on viime aikoina ollut melko hankalaa ja kallista puuhaa. Myymälöiden valikoimista löytyy toki uusia ja erittäin tyyriitä design-lasihedelmiä, mutta tätäkin harrastusta olen halunnut toteuttaa erityisesti kirppareilla ja pienellä budjetilla.

Viime viikolla lasihedelmäonni potkaisi todella!  Tampereen Lielahdessa sijaitseva Putiikki Harmaa Sydän on todellinen aarreaitta ja olinkin onneni kukkuloilla, kun putiikin pöydältä löytyi kokonainen kulhollinen lasihedelmiä. Kulhollinen lasihedelmiä! Yritin säilyttää malttini, ja pyrin valikoimaan joukosta vain sellaisia herkkuja, jotka eniten miellyttivät silmää. Siispä ostoskoriin päätyi viinirypäleitä (15€), mansikka (8€) ja appelsiini (10€). Ei näistä toki hedelmäsalaattia vielä saisi aikaiseksi, mutta pieni kokoelmani on kevätkattauksessa todella hurmaavan näköinen. Alun perin tarkoituksenani oli etsiä hedelmille myös kaunis lasikulho, mutta lopulta päätinkin asetella ne vain kauniisti pöydälle. Tosin puisella leikkuulaudalla ne voisivat näyttää myös todella hauskoilta!

Putiikkiin jäi vielä lukuisia erilaisia herkkuja, sekä lasihedelmiä että paljon paljon muuta, joten suosittelen lämpimästi visiittiä Harmaaseen Sydämeen. Myös tämä rottinkituolini on muuten hankittu samaisesta putiikista! Eli jos etsit kotiin ihan-mitä-tahansa, ota osoitteeksi Lielahti.

Aurinkoa ja tulppaaneja päivääsi! <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.