ENSI-ILTAVIIKKO // BARBIE-EDITION

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Joko hallussa on liput kesän odotetuimpaan ensi-iltaan? Kyllä, oi kyllä! Suuntaamme porukalla heti perjantaina katsomaan Barbie-elokuvaa. En oikein edes vielä tiedä mitä odottaa, mutta olen melko varma siitä, että tuo vaaleanpunainen unelmamaailma nappaa mukaansa. Kuten se on napannut jo ennen kuin leffaa olen edes nähnyt. Elokuvan ympärille on lanseerattu niin mielenkiintoisia tuotteita, etten ole voinut välttyä muutamilta pieniltä Barbie-teemaisilta hankinnoilta..

Nyxin Barbie-kosmetiikkasarja oli juuri niin herkullinen livenä kuin ajattelinkin sen olevan. Kävin ostoksilla Tampereen Sokoksella ja hankin itselleni It’s a Barbie Party-luomiväripaletin, jonka boksista löytyy myös Mini Butter Gloss-huulikiilto. Sen lisäksi, että paletissa on superkäytännölliset ja kauniit sävyt, paletti on selvästi suunniteltu matkassa mukana kannettavaksi; se on täydellisen kokoinen laukkuun sujautettavaksi. Pieni huulikiilto on myös näppärä matkakumppani. Iso plussa luomivärien voimakkaasta pigmentistä ja minihuulikiillon sävystä, joka sopii erinomaisesti myös arkeen!

Hieman sähäkämpi sävy huulille löytyikin sitten Nyxin sarjan todellisesta yllättäjästä. En olisi voinut kuvitellakaan ihastuvani tähän It’s a Barbie Party-huulikiiltoon, mutta niin vain kävi. Hurmaava Barbie-pinkki näyttää ihastuttavalta huulilla!

Myös läheiseni tietävät, että sisälläni asuu ikuisesti vaaleanpunainen Barbie-girl, ja olinkin aivan otettu nimipäivälahjoista, joita sain. Sisareni oli ostanut minulle setin pinkkejä Barbie-sukkia ja Matti veti melkoisen ässän hihasta, kun nimipäiväpaketista löytyivät Barbien ja Crocsin yhteistyömalliston pinkit popot – jibbitzeillä koristeltuina tietysti! Nämä kengät ovat täydellinen valinta ensi-iltaan. Tämä Barbie-girl ei nimittäin viihdy korkkareissa, vaan valitsee mieluummin mukavat popot jalkaansa.

Barbie-huumaa on siis ilmassa, seuraavaksi tavoitteenani on metsästää Finnkinon leffateattereista löytyvä Barbie-pillimuki itselleni! Popcornit messiin ja leffateatterin penkkiin. Hi Barbie!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.