BLOCKFEST 2016 | FESTARIHELMI NYX BEAUTY BAR


TEKONAHKATAKKI  ZARA    T-PAITA  ZARA   REPPU ADIDAS  FARKUT ZARA    TENNARIT NIKE


Huomenta Suomi ja festariväki-  Blockfestien toinen päivä on jo täällä!

Ilmassa tuoksuu syksy ja ikkunasta avautuu harmaatakin harmaampi maisema, mutta niinhän se on vähän joka vuosi ollutkin, Blockfestit ovat ikään kuin päätös kesälle ja startti syksylle. Itse palaan töihin maanantaina, joten siitäkin syystä tästä viikonlopusta otetaan kaikki irti. Lauantain artistikattaus on onneksi pullollaan omia suosikkejani, toivottavasti energiaa vain riittää koko illaksi eikä väsy iske vielä siinäkään vaiheessa, kun Cheek hyppää lauteille klo 23.00.

Eilinen festarilookini ei vetänyt vertoja näille upeille tyylitaitureille, mutta viihdyin uudessa tekonahkatakissani niin hyvin, että jotain samankaltaista nähdään päälläni varmaan myös tänään.

Pakko vinkata teille vielä yhdestä Blockfest-tärpistä, jos olette suuntaamassa tänään alueelle Sokos VIP-lipun kera. Alueella on nimittäin NYXin oma piste Beauty Bar, jossa taitavat tytöt loihtivat tai freshaavat festarimeikit kuntoon. Ständiltä löytyy myös upeita tarjouksia, ja suosittelenkin jättämään taskunpohjalle ainakin parikymppisen, sillä supersuosikkini Highlight & Contour-paletin kotiuttaa itselleen NYXin pisteeltä nyt alennetulla hinnalla! Voi kunpa ehtisin tänään istahtaa ainakin hetkeksi meikkituoliin, jos tytöt vaikka taikoisivat minulle herkulliset festarihuulet.

Mutta nyt kahvinkeittoon ja kohti uutta päivää. Blockfest, see you soon!

*Sokos VIP-lippu Blockfesteille saatu blogin kautta.

enkku2-1-1-1

Blockfest Day 2, I’m so ready! My yesterday’s look was based on my new leather jacket from Zara and with the cute Mickey Mouse-shirt, this outfit must be one of my summer favourites. See you at Ratina soon, I have no idea what I’m gonna wear today!


Posted in and tagged , by NOORA.