KAROLIINAN MERINOMEKOSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Merinovillamekko: NOSH //*saatu
Sukat: Sidoste
Korvakorut: Uhana Design


Eilen vietettiin ystävänpäivää, joten ajankohta ei voisi olla otollisempi tämän ihastuttavan neulemekon hehkuttamiselle. Mekko on nimittäin osa rakkaan ystäväni Karoliinan yhteistyömallistoa, jonka he toteuttivat yhdessä Noshin kanssa.

Juuri tällaisia vaatteita rakastan yli kaiken – näen neulemekon osana lukuisia erilaisia asukokonaisuuksia! Sen voi asustaa juhlavampiin tilanteisiin korujen avulla, tai vetää mekon alle leggarit ja suunnata toimistoon. Ja kuten näet, sen sisuksiin on ihana kääriytyä viettämään kotipäivää! Miriam-mekko sopii niin syksyyn, talveen kuin kevääseenkin ja Suomen vaihtelevat sääolosuhteet tuntien, en ihmettelisi lainkaan vaikka mekkoa nähtäisiin ylläni myös viileissä kesäilloissa. Sävy on kauniin ohrainen, ja mikä parasta, mekon materiaali on 100% villaa. Vaaleanruskea merinomekko olikin myyntiin tullessaan niin kova hitti, että se myytiin jo loppuun, mutta tsekkasin äsken tilanteen, ja muutamia mekkoja näyttäisi vielä löytyvän Noshin verkkokaupasta. Nyt äkkiä, jos kaipaat lämpöä yllesi! Saatavilla on myös marjapuuron sävyinen herkku.

Käsittämätöntä, että helmikuu on jo puolessa välissä! Päivät pitenevät, valoa riittää (tätä jos mitä keväänmerkkiä tämä valokuvaaja rakastaa!) ja ikkunasta tulvii sisään linnunlaulua. Huomaan tutun sisustusinnostuksen nostavan taas myös päätään. Joka kevät haluan vaihtaa huonekalujen järjestystä, pestä ikkunat mahdollisimman pian ja tavoitteena olisi myös siivota vaatekaappi niin, että keväisemmät vaatteet olisivat paremmin käden ulottuvilla. Untuvatakit saavat tosin vielä roikkua eteisessä. Aina, kun vien toppatakit lopputalvesta varastoon, talvi tekeekin comebackin. Tänä vuonna maltan siis mieleni. Mutta nyt, leppoisan illan viettoon.

Lämpöisiä hetkiä keskiviikkoiltaan! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.