TESTISSÄ : SKIMS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Löysin Skimsin Fits Everybody T-Shirtin second handina ja näin ollen pääsin testailemaan tuota kovasti maailmalla hehkutettua tuotetta ja brändiä normaalia halvempaan hintaan. Olkapäälläni taisi kököttää onnea tuova kirppiskeiju tämän löydön tehdessäni; kävi käsittämätön tuuri, että löysin paidan juuri omassa koossani, mieluisassa sävyssä (Sugar Plum) ja vielä kaiken kukkuraksi upouutena. Tägit olivat ostaessani paidan vielä paikoillaan!

Ensifiilikseni paidasta olivat a) tämä ei tule ikinä mahtumaan päälleni ja b) apua, onpas tämä ohutta materiaalia. Paita on todella kevyttä ja näin ollen myös ohuen tuntuista materiaalia (76% polyamidi ja 24% elastaani) ja pelkäsinkin kovasti, että se kuultaisi todella paljon läpi. Mutta sovittaessani puseroa huoleni osoittautuivat turhiksi. Alla oleva toppi kyllä näkyy hieman paidan alta, mutta ei häiritsevästi kuulla läpi. Oma puseroni on kokoa M ja vaikka paita näyttääkin henkarilla pieneltä, se todella venyy ja istuu mukavasti päälle. Materiaali tuntuu aivan ää-rim-mäi-sen miellyttävältä päällä ja vaikka paita onkin melko lyhyt, se ei rullaannu helposti ylöspäin. Erinomainen käytettäväksi siis joko aluspaitana tai pelkiltään.

Nyt ymmärrän Skims-hehkutuksen paremmin, mutta en usko, että naputtelen verkkokauppaan kuitenkaan tilausta hetkeen. Haluan ensin testata rauhassa kuinka materiaali käyttäytyy ahkerassa käytössä ja lukuisissa pesuissa, jotta näen kannattaako hankintoja tehdä lisää.

Kiitän siis kirppisonneani;

käsittämätöntä kuinka hyviä löytöjä sitä voikaan osua kohdalle!


Posted in muoti and tagged by NOORA.