MAALISVIIKON ARKIPALOJA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Eletään sitä jännittävää aikaa vuodesta, kun talvi on pikkuhiljaa antamassa estradin keväälle, mutta muistuttelee silti ahkerasti vielä olemassaolostaan. Lunta saattaa yhtäkkiä yllättäen hipsiä taivaalta ja taas välillä lintujen laulu ja räystäskouruilta sulavat jääpuikot antavat jo olettaa kevään saapuvan. Omasta mielestäni tämä on ihana välivaihe; vielä ehtii hiihtelemään, mutta ikkunasta sisään paistava aurinko antaa niin paljon lisää energiaa. Kootaanpa yhteen maaliskuun alun herkullisimpia hetkiä.

// RELOVE, I LOVE YOU // Tein Instagramin puolella kaupallista yhteistyötä Reloven kanssa ja koska tiedän, että moni teistä seuraa minua vain blogin puolella, halusin vinkata myös täällä, että löydät aarteitani Stockmannin Relovesta 16.3. asti. Myyntirekkini numero on 41 ja suosittelen lämpimästi, että second hand-shoppailujen ohessa, istahdat myös nautiskelemaan Reloven suloisen kahvilan herkuista ja tunnelmasta. All Day Breakfastit ovat todellista timanttia ja olen niin onnellinen, että Relove vihdoin saapui myös Tampereelle. Olen tehnyt täältä itsekin jo niin paljon upeita löytöjä!

// KEVÄTTÄ KUTREILLE // Maaliskuu toi mukanaan myös uuden lookin. Oli aika hieman raikastaa lookia talven jäljiltä ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Viileän vaaleat kutrit raikastuivat hetkessä ja kevyt latvojen leikkaaminen teki hiuksilleni nyt todella hyvää. Lopputulos on ihana, mutta kevään tavoitteekseni otan itse hiuksien hellimisen; naamioita, hoitoja latvoille ja hellävaraista hoivaa pituuksille. Pitkissä vaaleissa hiuksissa on hommaa, ja myönnän olevani välillä vähän laiska hiustenhoitaja..

// RUNKOSARJA PURKKIIN! // Käsittämätöntä, mutta totta, lauantaina Ilves pelasi viimeisen runkosarjaottelunsa! Olen kuluttanut Nokia Arenan kausaripenkkiäni ahkerasti tällä kaudella ja on todettava, että tälläinen penkkiurheilu on parasta piristystä itselleni arkeen. Mieli virkistyy, kun muutamaksi tunniksi keskittyy vain silmien edessä avautuvaan matsiin. Välillä voitetaan, välillä hävitään, sekin kuuluu asiaan, mutta voi pojat, millainen loppukausi tästä onkaan vielä muodostumassa! Ja MM-kisatkin ovat taas jo kohta nurkan takana..

// KUVAUKSIA, KUVAUKSIA, KUVAUKSIA! // Olen maaliskuun aikana kantanut kuvausreppuani matkassani ahkerasti ja päässyt tekemään aivan mielettömän mukavia kuvauksia. Tapaan työni kautta niin upeita tyyppejä! Pääsen mukaan projekteihin, joista viitisen vuotta sitten vasta haaveilin ja en osaa sanoin kuvailla sitä kuinka mahtavaa onkaan ollut, että harrastukseni on muuttunut päätyökseni. Olisi muuten hauska tietää, kuinka monta kuvaa olen näillä kahdella Olympuksellani vuosien varrella jo ottanut!

// PR-POSTIA // Naistenpäiväviikko toi mukanaan muutamia ihania lähetyksiä oveni taakse. Olin niin iloinen, kun pääsin availemaan Dermosilin ja Pentikin yhteistyössä tekemää boksia (*saatu), joka sisälsi sekä hellävaraisen käsisaippuan että keraamisen saippuapullon – kas tässä aivan täydellinen kaksikko! Hurmaava boksi on erinomainen lahjaidea. Mukana saapui myös henkeäsalpaavan kaunis kimppu Kukkaikkunalta, kiitos viikkoni ilahduttamisesta.

Maaliskuu alkaa olla jo puolessa välissä ja päivät kiitävät hurjaa vauhtia kohti huhtikuuta. Otan loppukuun tavoitteeksi hörppiä vuoden ensimmäiset terassikahvit pihassamme ja jossain välissä on suorastaan pakko pestä myös ikkunat.  Ja hiihtokautta en ole vielä valmis pistämään pakettiin!

Mitä kuuluu teidän maaliskuuhunne?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.