VIIME VIIKKO PURKISSA : PARHAAT PALAT KUVINA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Starttailin viime viikolla blogini puolella uutta postaussarjaa, jossa yksittäisen arkikuvan sijaan, kokoankin puhelimeltani postaukseksi kuvia koko kuluneen viikon varrelta. Piditte tästä ideasta kovasti, joten jatketaanpa samalla idealla myös jatkossa. Näistä postauksista jää itsellenikin päiväkirjamainen muisto talteen hurjalla vauhdilla kuluvista viikoista!

// 1 // UUSI PUHELIN Olen pähkäillyt uuden puhelimen hankkimista jo tovin ja viime viikolla oli vihdoin aika päivittää puhelin uuteen. Puhelin on itselleni se kaikista tärkein työväline, joten sen ominaisuuksien tulee tukea myös työni vaatimuksia. Uudessa luurissa on timanttisen hyvä kamera. Veikkaankin, että jatkossa nämä arkipostaukset toteutetaan vain puhelinkuvilla, jotta pääsette vielä paremmin kurkistamaan arkeeni.

// 2 // BACK TO PAINTING! Kuten minua pidempään seuranneet tietävätkin jo, piirtäminen ja maalaaminen ovat kuuluneet harrastuksiini jo pienestä pitäen, mutta toisinaan näitä lemppariharrastuksia ei yksinkertaisesti ehdi harrastaa. Sunnuntaina päätin kuitenkin kaivaa maalauspohjat ja siveltimet varastosta sekä hankkia itselleni setin uusia maaleja. Pakko myöntää, että aloittaminen oli tällä kertaa äärimmäisen vaikeaa enkä keksinyt millään, mitä alkaisin tehdä. Nyt työ on jo miltei valmis ja lupaan näyttää sen teillekin pian.

// 3 // PEHMOINEN PR-PAKETTI //* Pusero saatu. Ystäväni Karoliina suunnitteli yhteistyössä Noshin kanssa malliston viime vuonna ja nyt tuo supersuosittu kokoelma sai jatkoa pehmoisista unelmista, merinotuotteista. Tämä Aamunkoi-pusero löytyi omasta pr-paketistani ja sen sävymaailma sopiikin omaan vaatekaappiini täydellisesti. Olen niin ylpeä rakkaasta Karoliinasta, mallisto on todella upea.

// 4 // AURINKO! Aurinko, olen kaivannut sinua. On käsittämätöntä kuinka paljon energiaa löydän itsestäni, kun aurinko antaa säteillään edes hitusen extra-boostia arkeen. Tätä on odotettu. Hymy nousee huulille, kun valo tulvii ikkunoista sisään, jopa nuukahtanut kukkakimppu näytti auringonvalossa vielä kovin freshiltä. Samalla tosin huomasin, että ikkunamme kaipaavat pikaista pesua ja mistä kummasta tuollainen pölykerroskin on kertynyt tasojen päälle..

// 5 // PIKKUMIMMIN KANSSA LUISTELEMASSA Sain Matilta vuosi sitten maailman hienoimmat luistimet lahjaksi ja viime viikonloppuna pääsin testailemaan niitä yhdessä pikkumimmin kanssa. Tämä täti oli aivan ihmeissään nähdessään, kuinka taitavasti siskontyttönen luistelikaan jo jäällä. Tunti vierähti kentällä nopeasti ja suunnittelinkin jo, että tätä lajia on päästävä treenaamaan tänä talvena vielä useampaan kertaan. Hiihtokärpänen ei tänä talvena ole puraissut minua vielä lainkaan, mutta luistimilla tunsin pienen talviurheiluinnostuksen iskevän minuun. Jo oli aikakin! Saattoi tosin olla, että lauantaina luisteluseurani oli niin hymyilyttävän ihanaa, että siksi itsekin viihdyin jäällä niin hyvin.

Sellaisia kuvakuulumisia viikon varrelta – kuinkas sillä puolen ruutua sujuu? <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.