ARKEA, 8/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kuumeisesti odottamani Love is Blindin hääjakso ilmestyi Netflixiin 25.2. perjantaina. Onneksi olin lomalla ja ehdin katsoa jakson heti uunituoreena!

Kisastudioni rakensin olohuoneeseemme. Matin nimipäiviltä jäi onneksi pala Valkoisen Puun porkkanakakkua, joka sopi erinomaisesti myös ”hääkakuksi”.

Jään hyvin, hyvin harvoin koukkuun sarjoihin, mutta tämä reality vei minut jo toistamiseen mennessään. Sarja koukuttaa jo heti ensimmäisissä jaksoissa niin, että sen katsomista ei yksinkertaisesti malta lopettaa. Oman suosikkiparin puolesta pitää sinnikkäästi peukkuja sarjan läpi, vaikka tietääkin jo etukäteen, että draamalta tuskin kukaan pareista välttyy. En halua spoilata keneltäkään mitään, mutta sanonpahan vain, että tällä kaudella viimeinen jakso toi ainakin itselleni mukanaan melkoisia ylläreitä – entäpä teille?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.