VIISI FAKTAA UUDESTA KODISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Olette lähettäneet minulle lukuisia viestejä koskien uutta kotiamme ja on ihanaa huomata, että erilaisille koti- ja sisustuspostauksille on kysyntää. Niitä toki tullaan lähitulevaisuudessa blogin puolella näkemään, mutta ymmärtänette varmaankin, että liian tarkasti en uudesta kodistamme tai asuinpaikastamme tule kertomaan. Innokkaimmat teistä ovat jopa kyselleet uutta osoitettani! Vaikka kovin mielelläni kertoisin teille tästä ihanasta elämänmuutoksesta kaiken, on se kuitenkin sula mahdottomuus. Mutta ei huolta, toki avaan teille virtuaalisen oven uuteen kotiimme. Tai ainakin raotan sitä hieman.  Aloittakaamme kotipostaukset viidellä faktalla uudesta kodistamme.

(1) Sinnikkyys palkittiin, kun muutaman vuoden etsimisen jälkeen kohdalle osui se oikea. Sama taitaa päteä asuntoihin kuin sen oikean kumppaninkin etsimiseen. Ensin täytyy pussata muutamaa sammakkoa ennen kuin prinssi osuu kohdalle. Vuokralla asuminen siis päättyy nyt, tuntui hurjalta allekirjoittaa kauppakirjat ensimmäisestä ihan omasta kodista.

(2) Yksi suurimmista mullistuksista tulee olemaan se, että saamme vihdoin oman pienen pihan. Innokkaana parvekesisustajana olen aivan pähkinöinä siitä, että pääsen laittamaan pihaa kuntoon. Ja kuten kerroinkin jo, tärkeimmät pihahommelit alkaa olla hankittuna, sillä huusin itselleni huutokaupasta grillin ja ruohonleikkurin. Enää puuttuvat terassikalusteet, ruukut kukkineen ja suurin unelmani – riippumatto!

(3) Tila kasvaa, kun muutamme noin 60 neliön kaksiosta neliöön. Tästä huolimatta, en aio kantaa uuteen kotiin mitään tarpeetonta. Kokemuksesta tosin tiedän, että pian ne tyhjätkin kaapit täyttyvät. Tarkoituksena oli löytää koti, johon mahdumme pitkään, vaikka perhekin pian (toivottavasti) kasvaisi ja tämä asunto voikin parhaimmillaan olla loppuelämän koti.

(4) Fiilistelen Matin puolesta sitä, että kotiimme kuuluu autotalli. Muistan lapsuudesta vaarin autotallin, joka oli täynnä kaiken maailman aarteita muttereista onkivapoihin. Autotalli tarjoaa myös äärimmäisen kivan säilytysmahdollisuuden eri urheiluvälineille suksista sählymailoihin, joten sisustajan silmä lepää, kun ne jatkossa saa piiloon.

(5) Uudessa kodissa on kaksi kylpyhuonetta. Do I need to say more?!

TJ 21, mutta onhan tässä toki vielä tekemistä, ennen kuin uuden kodin ovi aukeaa. Pakkaaminen, kierrättäminen ja kirppispöytien varailu on aloitettu ja homma on käynnistynyt vauhdikkaasti. Pyrin siihen, että teen joka päivä muuton eteen jotakin – pakkohan sen on varsinaista muuttorumbaa edes jotenkin auttaa?!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.