ARKEA, 36/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kuva on otettu marraskuun toisena sunnuntaina, 13.11., kun vietettiin isänpäivää.Käväisin isänpäiväkaffeilla vanhempieni luona.No meidän iskähän se siinä! Ostimme pikkusiskoni kanssa isällemme isänpäivälahjaksi hurjan hienon Ilveksen takin, joka osoittautui kovin mieluisaksi lahjaksi. Matilla ja iskällä on kausikortit Ilveksen matseihin, joten takki tulee näkemään tällä kaudella jo hurjan paljon jännittäviä hetkiä ja pakko myöntää, että huolisin tuollaisen itsellenikin. Ilveksen fanituotteiden joukosta löytyy paljon upeita aarteita, mutta kyllä tuo on yksi hienoimmista. Todettuani, että kaapista löytyy jo aika monta Ipa-hupparia, päätin, että omaa takkia en sentään tarvitse. Iskän pusakkaa aion tosin lainata joskus..


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.