ARKEA, 28/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä aurinkoinen kesäselfie on otettu yhtenä kesän ihanimmista päivistä, 13. elokuuta iltapäivällä.

Olimme viettämässä Matin kanssa lauantaita vanhempieni kesäpaikalla. Vaikka emme lomalla olleetkaan ja aamupäivään mahtuivat yhdet työkuvauksetkin, tuo päivä tuntui yhdeltä kesän rentouttavimmista päivistä.

Elokuussa säät ovat hellineet ja tuolle lauantaille osui täydellinen veneilykeli. Samalla, kun Matti kalasteli, itse keskityin äänikirjojen kuuntelemiseen ja eväiden syömiseen paatissa. Olin pakannut meille mukaan termospullollisen kahvia ja perinteisiä eväsleipiä ja mikä parasta, kummallakaan ei ollut kiire minnekään. Kelloa ei tarvinnut vilkuilla jatkuvasti, vaan Matti sai rauhassa keskittyä kalojen narraamiseen samalla, kun itse nautiskelin auringosta. Pulahdimme vielä veneretken jälkeen viileään Näsijärveen ja vaikka saalista ei tuolta retkeltä tullutkaan, onneksi jääkaapissa oli grilliherkut valmiina odottamassa. Ehdottomasti yksi kesän parhaista päivistä! Tätä kuvaa katselen keskellä pimeintä talvea, kun tarvitsen energiaa. Ja ei, ehei, mistään ei huomaa, että Matti on viettänyt veneessä tänä kesänä paljon aikaa t-paidassa.. ;)


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.