MARRASKUUN LEMPPARILOOK : PÖRRÖÄ & MERINOA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kuinka kaukaiselta näiden kuvien syksyinen maisema jo näyttääkään; etenkin nyt, kun ikkunoiden takana on viimepäivien aikana tuiskuttanut melkoisestikin lunta. Olen jo salaa haaveillut hiihtoladuille suuntaamisesta – josko tulevana viikonloppuna pääsisi lähiladuille testailemaan hiihtokuntoaan!

Mutta ennen kun kaivan sukset esiin varastosta, kurkistetaan vielä marraskuun puolelle, kun maa vihersi ja ulkona tarkeni pörrötakin uumenissa. Tämä lämmin look oli ylläni marraskuun kirpeässä kelissä useampaankin kertaan, joten täysin oikeutetusti myönsin sille marraskuun lempparilookin tittelin. Mainio merino ja pehmeä pörrö pitivät vilukissan lämpimänä.


Takki: Knowledge Cotton Apparel //*saatu 2021
Pipo: Sidoste
Neulepusero: Nosh //*saatu 2022
Farkut: Vero Moda
Kengät: Palmroth //*saatu 2022


Tässä asussa on muuten paljon sellaista, jota lämpimästi suosittelen myös joulupaketteihin käärittäviksi. Knowledge Cottonin fleecet ovat aivan ihania, ja niitä käytämme molemmat, sekä minä että Matti. Sidosteen pipojen tiedättekin olevan suosikkejani (juuri muita pipoja ei päässäni enää edes nähdä!) ja fleecen alla näkyvä Noshin merinoneulepusero on yksi syksyn käytetyimmistä vaatteistani – neule, joka ei hiosta eikä kutita, parasta! Olisin onneni kukkuloilla jos pukinkontista löytyisi lahjakortti Palmrothille, joten tätäkin ideaa kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos lahja vaikkapa äidille (tai itselle..) on keksimättä.

Näiden kuvien myötä lienee aika laittaa syyspukeutumisen kausi virallisesti pakettiin. Seuraavissa kuvissa fiilistelläänkin jo paljon lumisemmissa maisemissa. Parasta perjantaita kaikille!


Posted in muoti and tagged by NOORA.