TUUMAILUJA TAMMIKUUSTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

t a  m m i k u u n   p a r h a i t a :

. . . o l e n ehtinyt lukea!  Ostin pari päivää sitten Varamiehen, mutta sitä ennen hyppysissäni on ollut tammikuun aikana peräti kaksi kirjaa, joista molemmat luin miltei samalla ahmaisulla.

. . . o s t i n elämäni ensimmäiset langattomat sankakuulokkeet. Nappikuulokkeet eivät yksinkertaisesti sovi korvilleni, joten kuulokehankinta oli todella tarpeellinen. Olen nautiskellut äänikirjoista ja musiikista vastamelukuulokkeet korvillani nyt vuosien edestä.

. . . k ä v i n  pitkästä aikaa vuoden startatessa taidenäyttelyssä! Kävimme äitini kanssa Sara Hildénin taidemuseossa ja muistin jälleen, kuinka paljon nautinkaan museovisiiteistä. Täytynee siis täksi vuodeksi ottaa jälleen Museokortti käyttöön ja pyrkiä siihen, että viimeistään kesällä kiertäisi museoita muuallakin kuin Tampereella.

. . . i n s p i r o i t u n e e n a  museokäynnistäni kaivoin esiin myös maalausvälineeni ja maalailin yhden taulun. Miksi en tee tätä useammin?!

. . . t e i n  vaatekaappiini oikein kunnon inventaarion ja täytin Zadaa-putiikkini aarteillani – te kävitte tyhjentämässä sen niin nopeasti, että innostuin karsimaan kaapistani myyntiin tavaraa vielä lisääkin!

. . . k a i v o i n  pitkästä aikaa ompelukoneeni esiin. Verestelin ruosteessa olevia ompelutaitojani ja sain aikaiseksikin kaikkea pientä. Ompeleminen on ihanaa ja toivoisinkin, että vielä jonain päivänä oppisin tekemään itselleni enemmän vaatteita.

. . . e n t ä p ä siellä, mitä olet jo ehtinyt puuhailla?

 t a m m i k u u , olet toistaiseksi ollut ihan mukiinmenevä.


Posted in muoti and tagged by NOORA.