JOULUTORILLA TAVATTIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Lähdimme pitkästä aikaa Matin kanssa lauantaiaamuna treffeille! Syksy on ollut poikkeuksellisen työntäyteinen meille molemmille ja emme juurikaan ole olleet edes kotona samaan aikaan, joten joulu oli mukava startata yhdessä kiireettömällä hetkellä Joulutorilla. Kuten jo varmasti tiedätte, rrrrakastan Joulutorin joulupuuroa ja sen popsiminen on kuulunut jouluperinteisiini jo vuosien ajan. Tänä vuonna olen päässyt puuron ääreen jo pariinkin kertaan ja jos hyvin käy, ehdin vielä tälläkin viikolla piipahtaa torilla fiilistelemässä. Tampereen Joulutori on mielestäni äärimmäisen tunnelmallinen ja näin valokuvaajan näkökulmasta, äärimmäisen kuvauksellinen miljöö. Kojuista löydät spesiaaleja aarteita joulupaketteihin ja herkulliset tuoksut johdattavat sinua kojulta kojulle. Joulupukkikin vierailee ahkerasti alueella, joten mahdollisuudet törmätä pukkiin puuroreissulla ovat mainiot!

Lauantaiaamuna seisoimme puurojonossa heti ravintolan avautuessa klo 11.00 ja nappasimmekin tunnelmallisen ikkunapaikan herkkuhetkellemme. Matti valitsi päivän keiton (jota kehui kovasti!) ja minä tietysti puuroa luumukeitolla. Siinä joulumusiikkia kuunnellessani pääsin todellakin joulutunnelmaan.

Vielä ehdit sinäkin nauttimaan torin jouluisesta tunnelmasta! Joulutori on avoinna 22.12. asti. Vaikka jouluostokset olisikin jo tehty, suosittelen lämpimästi suuntaamaan torille kiertelemään. Nappaa selfie kuusen juurella, kerro Pukille toiveesi, haukkaa höyryävän herkullista bratwurstia tai sovi glögitreffit kaverin kanssa torille. Tori on tunnelmallinen toki myös valoisaan aikaan, mutta parhaimmillaan se on ehdottomasti illan hämärässä, kun valot loistavat parhaimmillaan ja Keskustoria ympäröivien rakennusten seiniin on heijastettu upeita valoelementtejä.

Joulutorilla tavataan?

*Pipo ja farkut/ saatu.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.