ELOKUUN LEMPPARILOOK: ALKUSYKSYN TUPLADENIMIT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Farkkutakki: Noisy May (*secondhand)
Neule: Uhana Design
Farkkushortsit: Vero Moda
Aurinkolasit: Shadeshares (*saatu 2020)
Tennarit: Adidas


Olen kesän aikana saanut useammaltakin teistä toiveen, että blogini puolella nähtäisiin enemmän ”päivänasuja”. Itse olen näistä pyynnöistä ollut kovin innoissani, sillä asujen esitteleminen on ollut blogini tärkeä osa jo vuodesta 2010 asti ja kuvailemme niitä mielellämme. Pääsääntöisesti kaikki blogissani näkyvät asukuvat ovat juurikin niitä arkiasuja, joita ylläni on nähty ja kuvista jää itselle myös mukavia muistoja asuinspiraatioksi – toisinaan asukriisien iskiessä selailen esimerkiksi instaprofiilini kuvia ja nappaan sieltä ideoita asukokonaisuuksiin! Mukavimmankin asukombon saattaa unohtaa vaatehuoneessa seisoskellessaan ja miettiessään, että mitäköhän sitä tänään pukisi päälleen.

Siksi päätinkin lisätä blogiini uuden postaussarjan. Kerran kuussa esittelen teille lempparilookini kuluneelta kuukaudelta, niiden reaaliaikaisten asupostausten lisäksi siis. Aloitetaan postaussarja tällä elokuisella lookilla; elettiin elokuun loppua ja vuosi oli kääntymässä jo alkusyksyn puolelle. Vielä tarkeni tosin shortseilla!

Tupladenim – hitti vai huti? Itse rakastan farkkuisen ylä- ja alaosan yhdistämistä ja tässä lookissa laitoin yhteen sekä suosikkifarkkutakkini (yksi parhaista secondhand-löydöistäni!) että lempparishortsini vuosien takaa. Keli alkoi kuitenkin olla jo niin viileä, että tähän kokonaisuuteen oli pakko heittää mukaan Uhanan lämpöinen neule. Tennarit tekivät lookista äärimmäisen rennon ja asussa oli mukava kierrellä päivä kaupungilla. Elin koko kesän shortseissa ja mekoissa. Testailin tällä viikolla vaatekaappini pitkiä puntteja pitkästä aikaa ja ajatus talvipukeutumisesta alkoi jo ihan hirvittää. Joko pitää kaivaa talvitakit esiin?

Ihanaa viikonloppua – nautitaan syksyisistä aurinkopäivistä ja kerätään energiaa talteen!

Ps. Aika täydellinen miljöö asukuville tuo Hatanpään Arboretumin kukkaloisto vai mitä? <3_♥


Posted in muoti and tagged by NOORA.