ARKEA, 27/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä ihana kesäkuva on napattu heinäkuun sankarittarista 24.7. iltapäivällä auringon helliessä synttärijuhlaväkeä.

Olin juhlistamassa Matin kanssa Kaija-tätini synttäreitä. Meillä on tätini kanssa peräkkäisinä päivinä syntymäpäivä, joten heinäkuussa on paaaaljon aihetta aina juhlaan!

Kuva on mielestäni aivan ihana! Milteipä vuosittain otamme tätini kanssa tällaisen kaverikuvan jomman kumman syntymäpäivänä ja näistä jää aivan ihania kesämuistoja albumiin. Tätini oli hankkinut pihaansa maailman hienoimman saippuakuplakoneen, josta innostuimme niin, että kuvasin melkein jokaisen juhlavieraan kuplien keskellä – ja mikä onni olikaan, kun sain samanlaisen koneen itselleni heti seuraavana päivänä synttäreideni kunniaksi! Tulen taatusti käyttämään konetta paljon esimerkiksi lapsikuvauksia tehdessäni. Kesäiset pihajuhlat ovat ihania, ehdottomasti yksi kesän parhaista jutuista. Näistäkin synttäreistä jäi hymyilyttävän ihania muistoja talteen.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.