LOPPUKESÄN LOOK

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

// Palvelu saatu.

Istahdin Umpun penkkiin Primessa pari viikkoa sitten maanantaina ja parissa tunnissa hiuksilleni tehtiin todellinen muodonmuutos. Edellisestä kerrasta oli vierähtänyt jo miltei neljä kuukautta aikaa, joten oma tyvi oli päässyt venähtämään melko pitkäksi ja etenkin ponnarilla hiukset näyttivät melko tummilta. Kaipasin siis lisää viileän vaaleaa sävyä ja voi sentään, sitä sain! Lähdin Primestä maailman levein hymy kasvoillani ja tuijottelin koko kotimatkan uutta lookiani ikkunoiden heijastuksista.

Sen lisäksi, että sävystä tuli juuri sitä mitä toivoin, Umppu teki hiuksilleni upean blowdryn. Olen kuullut, että ulkomailla blowdry-kampaukset ovat supersuosittuja, mutta kukaan ei vielä koskaan ole itselleni sellaista tehnyt. Eli ideana on föönata hiuksista superkuohkeat pyöröharjojen avulla. Päässäni olikin parhaimmillaan miltei 10 harjaa! Lopputuloksena kutreillani oli ihanan ilmava blowdry-kampaus, jonka kuohkeus kesti peräti kolme päivää.

Aaaaikas ihana ajatus istahtaa kampaamon penkkiin hiustenpesua varten ja saada tuon jälkeen upea blowdry-look, joka soveltuu täydellisesti arkeen ja tietysti myös juhlaan. Omien hiusteni kuivaaminen vie helposti miltei puoli tuntia, joten on aivan luksusta, että joku hoitaa homman puolestani.

Tämä taitaa olla lempparilookini kaaaaikista hiustyyleistä, mitä kutreillani on ikinä ollut.

Ihanaa viikkoa kaikille – kesää on vielä jäljellä, elokuu on vasta puolessa välissä! ;)


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.