ARKEA, 20/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Pulahdin aamu-uinnille lenkin jälkeen sunnuntaina 22. toukokuuta. Avantouinniksi tätä saattoi kutsua vielä reilu kuukausi sitten, nyt järvi kimalteli auringonpaisteessa eikä jäistä ollut enää tietoakaan!Tällä kertaa kävin uiskentelemassa kauniissa ja kirkasvetisessä Kaukajärvessä. En koko talven aikana pulahtanut uimaan saunan kautta kertaakaan, joten uimapaikaksi soveltui tälläkin kertaa mainiosti uimaranta.En olisi ikinä, en ikinä, uskonut, että juuri minä hurahtaisin niin kovasti talviuintiin. Jatkoin viime kesän uimareissujen jälkeen sinnikkäästi uimista läpi kolean syksyn pakkaskeleille asti ja kuten sanotaan, laji vei hetkessä mennessään. Sain etenkin kylmimmän kauden aikana hurjasti apua pulahduksista hartiavaivoihini ja jo pelkästään tämä fakta piti motivaatiota yllä. Unohtumattomimpia uintireissuja on varmasti ollut uudenvuodenyön pulahdus, jolloin kävin dippaamassa veteen juuri silloin, kun raketit paukkuivat parhaimmillaan tulevan vuoden kunniaksi. Nyt talvikausi on vaihtunut jo kesäkaudeksi ja into ja ilo ovat edelleen säilyneet harrastaessa. Tällä viikolla vesi oli hetkessä kivunnut jo reiluun kymmeneen asteeseen, ja uimista saattoi taas kutsuakin jo uimiseksi. Enää ei pukukopin suojaan tarvitse kipittää niin nopeasti, vaan mukaan kannattaa napata jo vesijuoksuvyökin.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.