ARKEA, 26/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä iloinen kesäkuva on otettu 9. heinäkuuta, eräänä ihanana lauantaipäivänä. Kuten naamasta näkyy, minun lomani oli juuri alkanut.

Matti ja isäni ostivat viime kesänä veneen, jolla pääsee näppärästi kalaan Näsijärvelle. Ei toisin sanoen hajuakaan, missä päin vesistöä kuvanottohetkellä ollaan, mutta Näsijärvellä kuitenkin.

Vaikka vene onkin ostettu jo vuosi sitten, itse ehdin veneretkelle ensimmäistä kertaa vasta tänä kesänä, itse asiassa juurikin tuona aurinkoisena heinäkuisena aamuna. Kalastamisesta nautin kyllä kovasti, mutta lähinnä mato-ongen kera, joten tällä kertaa vain huristeltiin pitkin ulappaa eikä ongittu lainkaan. Vesillä on ihana viettää kesäpäiviä, mutta pakko myöntää, että kärsivällisyyteni ei riitä kököttää veneessä monen tunnin veneretkien ajan. Siksi olenkin tänä kesänä jättänyt kalastushommat Matille ja iskälle.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.