ELOKUUNI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Farkut: H&M
T-paita: Billebeino
Sandaalit: Crocs


Ei, ehei, en aio vielä puhua syksystä.

Elokuu on ehdottomasti loppukesän, ei alkusyksyn, aikaa ja se onkin miltei suosikkini kesäkuukausista. Rakastan elokuun valoa ja niitä kirpeitä aamuja, jolloin t-paidan päälle heittää lämpimän neuleen. Kultaiset auringonlaskut iltauinnin aikaan ovat taianomaisia ja kesäilo tarttuu itseenkin, kun osa työkavereista iloitsee siitä, että kesäloma on vasta alkamassa. Sateisissa päivissä on myös oma tunnelmansa; loppukesän sateet hellivät kesäpihan kukkasia ja pitävät huolen siitä, että tomaateistani ja kesäkurpitsamaastani saadaan vielä hyvä sato. Pehmeä lasku arkeen näkyy kalenterissa, joka alkaa täyttyä sitä mukaa, kun sähköpostiin alkaa jälleen tipahdella tasaiseen tahtiin viestejä.

Olen arki-ihminen ja rakastan rutiineja. Silti aion vielä ottaa kaiken irti elokuun energiasta ja varastoida sitä talven varalle. Toki elokuulle on myös suunnitelmia, niitä pieniä kesäjuttuja, jotka haluaa tehdä ennen syyskuuta. Minun elokuun to do-listani näyttää tältä.

|| käy Särkänniemessä ||  Tajusin viime viikolla, että jokavuotinen Myyrätälli-skaba Särkänniemessä on vielä tämän kesän osalta toteuttamatta. Olemme jo monen vuoden ajan käyneet fiilistelemässä Särkän tunnelmaa Matin kanssa ja kierrokseen on kuulunut piipahdus pelipisteellä. Olen voittanut kilpailumme joka kerta, en halua, että voittoputkeni katkeaa!

|| vesijuokse, vesijuokse, vesijuokse || Vesijuoksu on lempparikesälajini, ja vyö on ollut tänäkin kesänä monesti käytössä. Vaikka odotankin jo avantouintikauden starttia, haluan ottaa kaiken irti lämpimistä vesistä, joissa juoksu vielä onnistuu.

|| pidä pari lomapäivää || Olen suunnitellut olevani vielä pari päivää lomalla elokuun aikana ja ajattelinkin säästää lomapäiväni elokuun loppuun. En aio kehitellä päiville mitään suunnitelmia, vaan haluan viettää ne kotosalla, kirjoja lukien, työpöytäni järjestellen ja syksyyn valmistautuen.

|| käy mato-ongella || Minulle on tärkeää käydä ongella edes kerran kesässä. Mato-onkiminen oli vuosikymmenten ajan minun ja vaarini yhteinen juttu, ja onkireissuissa on edelleen oma taikansa. Suuntaan monesti vakipaikallemme, heitän kohon veteen ja nautiskelen. Saalis ei ole pääasia. Muistatteko, kun vaarin kuoleman jälkeen nappasin ongintakilpailusta kultamitalin? Tämä postaus nostaa edelleen hymyn huulille.

|| teetä kesähetkistä paperikuvia || En varmastikaan ole ainoa, jonka puhelin on täyttynyt kuluneiden kuukausien aikana kesäkuvilla? Tapanani on teettää puhelinkuvista aina säännöllisin väliajoin paperikuvia muistoksi. Olen kerran kokenut, miltä tuntuu, kun tietokone nielaisee hajotessaan mukanaan vuosien kuvamuistot. Sen lisäksi, että käytän nykyään ulkoista kovalevyä, paperikuvien teettämisellä varmistan muistojen säilymisen.

Elokuuta on jäljellä kolme viikkoa. Loppukesä, I’m ready for you.


Posted in muoti and tagged by NOORA.