IHAN NORPPANA!

Voikohan silloin sanoa olevansa addiktoitunut #norppaliveen, kun aamulla ensimmäiseksi ja illalla viimeiseksi kurkistaa, josko Siiri ja Phs106 olisivat rantautuneet kivelle lämmittelemään?

Norpat ovat nyt todellakin in. Ja hyvä niin, itse toimin jokusen vuoden norppakummina ja voin vain todeta, että nuo valloittavat otukset ovatkin ansainneet huomiota osakseen. Toivotaan, että valtava kansansuosio tuo mukanaan norpille paljon kaikkea hyvää. Saimaannorppia arvioidaan olevan tällä hetkellä 320, tavoitteena on nostaa kantaa 400 yksilöön vuoteen 2025 mennessä ja toivon koko sydämeni pohjasta, että tavoitteessa onnistutaan.

Olen aktiivisesti tukenut hankinnoillani näitä hurmaavia eläimiä. Joululahjaksi ostin eräälle pikkumiehelle WWF:n verkkokaupasta Kuutti-pehmolelun, Matin siskonlapset sen sijaan saivat lahjaksi Saippa Saimaannorpan tähdittämän kirjan. Joulukorteiksi ostin Suomen luonnonsuojeluliiton Joulunorppa-kortteja ja lähetin niitä eritoten niille kavereille, jotka tuntevat minut itsenikin nimellä Norppa. Norpat pitävät yhtä, now and forever. ;)

Suomen luonnonsuojeluliiton sivuilta tilasin myös joulun alla pari Norps Rescue-kassia, joilla myös tuetaan luonnonsuojelutyötä. Tuotteen visuaalisen ilmeen on hyväntekeväisyystyönä toteuttanut mainostoimisto Adams ja kotimaisen Coston valmistamasta kangaskassista tekee spesiaalin myös se, että se on tehty kierrätyspuuvillasta. Kaikin puolin kassi on siis aaaaivan must have-hankinta.

Auttaa voi myös ostamalla vaikkapa oman norpan lavuaarin reunalle ilahduttamaan aamujasi. Aamumaan Saimaannorppa-saippua on varsin suloinen, mutta mikä tärkeintä, jokaisesta myydystä saippuasta lahjoitetaan rahaa WWF:lle ja luonnonsuojelutyölle.

Aurinkoisia hetkiä norppien viikonloppuun. <3

enkku2-1-1

I have the most coolest bag! Ringed seals have been top news lately here in Finland because of the #norppalive, and now, I wanted to share some tips on how you can help these adorable creatures. For example, what do you think of this cool bag? ;)


Posted in and tagged , , by NOORA.