VUITTONIA SYNTYMÄPÄIVÄLAHJAKSI

louisvuitton_koalalouisvuitton_koala3louisvuitton_koala4

Zadaa, I love you!

Kerroinkin teille jokin aika sitten, kuinka tutustuin ensimmäistä kertaa Zadaaseen, uuteen suosikkisovellukseeni, joka teki heti vaikutuksen. Latasin myyntiin omia vanhoja aarteitani ja suurin osa niistä löysikin ennätysajassa uudet kodit – olen ollut niin fiiliksissä, että olen saanut supernäppärästi lisää tilaa kaappeihin enkä koskaan aikaisemmin taatusti ole ollut näin innoissani kaappien penkomisesta ja tarpeettomaksi käyneiden tavaroiden eteenpäin myymisestä! Kirppistelyssä on aina oma vaivansa, mutta Zadaan kautta homma toimii kuin unelma. Lämmin suositus suoraan sydämestä.

Mutta ihan ilman ostosten tekoa en ole Zadaassa onnistunut seikkailemaan. Siinä missä tavaroiden myyminen on helppoa, myös niiden ostaminen käy näppärästi. Vähän liiankin näppärästi. Syntymäpäivieni jälkeen päätin nimittäin leikkimielellä katsoa josko joku myisi sovelluksen kautta Louis Vuittonin lompakkoa.

Ja hupsistakeikkaa. Silmieni eteen avautui kuva unelmalompakostani.

louisvuitton_koala1 louis_vuitton_koala2

Siinä se nyt on. Louis Vuittonin Koala-lompakko mukanaan säilytysboksi, dustbag ja ostokuitti. Aarre, joka on hurjan hintansa vuoksi ollut vain kaukainen haave. Secondhand-löytöni on kunnoltaan oikeastaan kuin uusi. Hinta oli enemmän kuin kohtuullinen ja vuonna 2006 ostettu lompakko on suloisesti patinoitunut ajan kuluessa. Kulumaa ei juurikaan ole, vaikka lompakko on elämää jo nähnytkin.

Löytöjen löytö, täydellinen syntymäpäivälahja minulta minulle. Todellakin ok ostaa itselleen synttärilahja, eikös?

louisvuitton_koala5

Ja koska Zadaa on parasta kirppistelyä pitkiin aikoihin, vielä pienenä vinkkinä, näpyttelemällä oston yhteydessä koodin NN4334 sovellukseen, saat itsellesi viisi euroa shoppailurahaa Zadaassa käytettäväksi. Happy shopping friends!


Posted in and tagged , , by NOORA.