VAALEANPUNAINEN HATTARAMAANANTAI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Mekko: Uhana Design, Dreamy Dress


Hyvää huomenta ja ystävällistä maanantaita. Jos lähtisin tänään ystävänpäivätreffeille, pukeutuisin tähän hurmaavaan, herkkään ja ihastuttavaan Uhana Designin mekkoon, joka on yksi elämäni parhaista alehankinnoista. Voin jo kuvitella kuinka mekon helmat hulmuavat kesätuulessa, kun suuntaan tämä kaunokainen ylläni juhliin. Hiukset kikkuralla, Minna Parikan sydänkorkkarit jalassani.

Treffejä ei tänään ole luvassa, sillä Matti paiskii töitä iltamyöhään asti. Siksi kävimmekin treffeillä jo lauantaina. Haimme Prismasta Dumle-munkit ja huoltoasemalta kahvit. Istuimme huoltoaseman parkkipaikalla autossa iltakahvilla. Täydelliset treffit. Arjen romantiikkaa parhaimmillaan.

 Sujuisivatkohan työtkin tänään kuin tanssi jos vain ihan omaksi ilokseni viettäisin maanantain tuon hurmaavan mekon sisuksissa.. Olen aina ollut sitä mieltä, että vaaterekin kauneimpia mekkoja pitäisi käyttää aina silloin kun mieli tekee. Oli sitten juhlapäivä tai ihan tavallinen loskasateinen maanantai.

Haluan toivottaa kaikille lämpimiä ajatuksia, talviauringon paistetta ja iloisia hymyjä tähän maanantaihin.


Posted in muoti and tagged by NOORA.