KESKIVIIKON KEVÄTHÖPINÄT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Takki: Nosh //*saatu
Pusero: Marimekko
Trikoot: Aim’n Sports
Tennarit: NLY Shoes


Näiden kuvien ottamisesta on miltei kaksi viikkoa. Maisema oli hyvinkin erinäköinen, kun kevät oli tuolloin vasta heräilemässä, mutta nyt hiirenkorvat ovat kuorruttaneet puut ja päivä toisensa jälkeen ulkona alkaa näyttää yhä kauniimmalta ja kauniimmalta. Tänään istahdin päiväkahville terassillemme ja ensimmäistä kertaa tänä vuonna tarkenin heittää takin pois ja kiskaista shortsit jalkaan. Joka kerta auringon lämpö tuntuu iholla pitkän talven jälkeen aivan ihanalta. Mutta muistakaamme ottaa jälleen aktiiviseen käyttöön aurinkosuojavoiteet. Lämmittelin auringossa vartin verran ja jo tuossa ajassa sain nilkkoihini  sukista rusketusrajat.

Vietin jälleen kuvauksien ja sisällöntuotannon täyteisen päivän ja olo on niin ihanan inspiroitunut. Kuvasin asiakkaille materiaaleja, käsittelin kuvat jo eteenpäin lähetettäviksi ja tein samalla hieman suunnitelmia kesäksi blogiani ajatellen. Haluaisin kesän aikana hemmotella teitä erilaisin arvonnoin ja toivepostauksin, ja haluankin muistutella, että voitte aina jättää kommentteja koskien toivepostauksia. Mistä sinä haluaisit, että kirjoitan? 

Kesälomasuunnitelmia emme sen sijaan ole vielä tehneet. Viikonloput alkavat täyttyä jo kovaa vauhtia ja meille molemmille yksi tärkeimmistä loman tavoitteista on hieman levätä ja rauhoittuakin. Olla vaan, ihan kotosalla kenties, ja tehdä lomapäivän suunnitelmia aina fiiliksen mukaan. Roadtripit, sadepäivien leffamaratonit ja lämpimät kesäillat omalla terassilla grillaillen ovat toki todella tervetulleita. Jotta rennot lomapäivät sujuisivat leppoisasti köllötellen, suunnittelin jopa hankkivani pihaamme riippukeinun. Katsotaan kuinka suunnitelmieni käy, pihamme on melko pikkuinen ja voipi olla, että kukkaistutukseni vievät riippukeinun paikan.

Mutta nyt on aika laittaa keskiviikko pakettiin. Vielä yksi setti kuvia odottaa käsittelyä ja sen jälkeen otan sohvalta mukavan asennon ja alan jännittää illan lätkämatsia. Suomi kohtaa tänään Ruotsin, aiotteko katsoa?


Posted in muoti and tagged by NOORA.