MIKÄ VIIKONLOPPU!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kuluneena viikonloppuna toteutui yksi suurimmista unelmistani, kun istahdin elämäni ensimmäistä kertaa katsomaan MM-lätkämatsia livenä katsomonpenkkiin. Tästä hetkestä olen haaveillut vuosikausia, ja vihdoin se toteutui. Hetkestä teki entistä spesiaalimman se, että pääsin elämään unelmaani omassa rakkaassa kotikaupungissani, upouudella areenalla ja koko elämyksen kruunasi toki se, että Suomi voitti tuon jännittävän ottelun. Tampere on tulevat kaksi viikkoa kisahuuman pyörteissä ja keskustasta löytää upeita paikkoja tutkittavaksi jos jääkiekko kiinnostaa ja innostaa – Rautatieaseman luota löytyy esimerkiksi hieno Fan Zone, jonne pääsee piipahtamaan veloituksetta!

Lauantaina sain jo Miracleolta halin ja päädyin jopa areenan screenille asti, saapi nähdä mitä tämän illan peli tuo tullessaan. Tänään kenties ehdin jo keskittyä peliinkin, lauantaina osa ajasta kului vain unelman toteutumista fiilistellessä.

Luonto heräsi toden teolla kevääseen viikonloppuna ja arvatkaapa ketkä tekivät comebackin? Pihassamme on joka kevät ollut vilinää ja vilskettä, kun pienet oravanpoikaset temmeltävät pihapuissamme ja sunnuntaiaamuna herätessäni, tammessamme kieppui ja pomppi peräti kuusi pientä poikasta. Näiden pikkutyyppien meininkejä on mahtava seurailla hymy huulilla. Kelitkin suosivat viikonloppuna; innostuin ulkoilemaan ja lenkkeilemään useampaan kertaan ja myös terassikausi tuli startattua – Happy Meal aurinkoisella terassillamme starttasi viikonlopun!

// Liput saatu Rauhan iltaan //

Kerroin teille jokin aika sitten yhteistyön merkeissä (*linkki johtaa kaupalliseen yhteistyöhön) tapahtumasarjasta, jonka myötä Tampere-talon Ison Salin ja Tuulensuun Palatsin lavalle astelee Maaret Kallion kera upeita artisteja. Tapahtumia on neljä ja kukin Tunteita & tietoa-illoista on teemoitettu eri aihepiirien ympärille. Sain yhteistyön myötä itselleni ja ystävälleni liput Rauhan iltaan ja vietimme eilen Karoliinan kanssa ihanan illan herkutellen ja nautiskellen. Lähdin salista hymy huulilla, rentoutuneena ja lukuisia Maaretin sanoja mieleeni painaneena. Suosittelen lämpimästi, todella lämpimästi, hankkimaan itsellesi lahjaksi lipun tapahtumasarjan iltaan.

Mitä kaikkea sinun viikonloppuusi kuului? ♥_<3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.