MITÄ MAALISKUUSSA TAPAHTUI?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Mekko: Nosh, ”Melinda”  //*saatu


Kevätkuukausista ensimmäinen, maaliskuu, on tulossa päätökseensä, kun kalenterinlehti kääntyy huomenna huhtikuun puolelle. Selasin eilen kuluvaa kuukautta kalenteristani ja huomasin, että kuukausi oli monilta osin vallan mainio. Päätinkin tallentaa myös itseäni varten postauksen myötä talteen kuukauden hymyilyttävimmät kohokohdat.

.. maaliskuu starttasi käyntiin juhlavissa tunnelmissa, kun kippistelimme maaliskuun 1. päivänä Matin kanssa 13-vuotiaan yhteisen taipaleemme kunniaksi.

.. sain kunnian osallistua elämäni toista kertaa oopperaan maaliskuun alkupuolella. Kuten tiedätte, nautin suuresti kulttuurielämyksistä ja yhteistyöni Tampere-talon kanssa on ollut unelmien täyttymys – jatkoa seuraa pian! ;)

.. yllättävien silmävaivojen takia raahasin vihdoin itseni silmälääkärin puheille ja samalla sain vihdoin aikaiseksi hankkia itselleni silmälasit. Sain sekä mielenrauhan näköön liittyviin ongelmiini liittyen ja toivottavasti laseista apua jatkoa ajatellen.

.. pääsin kuvaamaan hurjan mielenkiintoisia ja ihastuttavia projekteja! Saan niin paljon energiaa ja iloa elämääni kuvaustöistäni.

.. kokoonnuimme pitkästä aikaa koko perheen kesken muorin luokse hänen syntymäpäivänään. Ennen kaikkea oli ihanaa päästä halaamaan rakasta mummuani, mutta samalla oli niin virkistävää vaihtaa kuulumisia sukulaisten kanssa, joita on viimeisen parin vuoden aikana tullut nähtyä aivan liian vähän.

.. maaliskuu huipentui Suomiloven suoraan lähetykseen, kun kävimme yhdessä ystäväpariskunnan kanssa katsomassa upean shown. Yksi meistä ei tiennyt illasta tulevan todella yllätyksellinen.

.. pakko vielä lisätä maaliskuun mainioimpien listalle myös kuvissa ylläni oleva Noshin mekko. Täydellinen, ihan jokaiseen kevätpäivään.

Huhtikuu, tulehan jo!


Posted in muoti and tagged by NOORA.