VIISI MANSENMIMMIN HUOMIOTA HELSINGISTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


| tunika | : AARRE  | kengät | : NLY SHOES
| takki | : H&M   | huivi | : H&M   | housut | : BIANCANEVE   | reppu | : MICHAEL KORS


Kerroinkin jo blogissa viettäneeni työpainotteisen päivän Helsingissä viime viikolla ja vaikka en koskaan Helsinkiä osaisikaan omaksi kotikaupungikseni kuvitella, nautin suuresti siellä käymisestä. Vajaan parin tunnin junamatkan päässä sijaitseva kaupunki tarjoaa juuri sopivasti vaihtelua omiin kotimaisemiin ja olenkin todella kiitollinen siitä, että pääsen siellä töitteni ansiosta niin useasti vierailemaan. Istahtaessani Tampereen päässä junaan tiedän jo siinä vaiheessa aina, että päivä tuo taatusti jotakin uutta tullessaan.

Mutta kuinka Helsinki eroaa Tampereesta ja mitkä ovat ne syyt, jotka ovat saaneet minut tykästymään siihen niin kovin? Mansenmimmi kokosi omat huomionsa yhteen. Tässä muutama syy, miksi palaan kerta toisensa jälkeen Helsinkiin niin kovin mielelläni.

| 1 | HELSINGIN KAUNIIT KADUT : Meni jonkin aikaa, että osasin suunnistaa Mannerheimintieltä minnekään kauemmas, mutta nykyään kuljen keskustassa jo melko päättäväisesti ilman puhelinta kourassani. Sen myötä olen ehtinyt alkaa ihastella myös maisemia enemmän enkä voi kuin hehkuttaa niitä kaikkia kauniita katuja ja niitä reunustavia rakennuksia, joita pitkin olen kulkenut. Ei Tampereelta löydy näin viehättäviä kuvausympäristöjä joka kadun kulmasta. Esimerkiksi nämä Veeran ottamat kuvat päätyivät heti vuoden suosikkikuvieni joukkoon!

|  2  | AINA TUTTUJA! : Törmään aina Helsingissä tuttuihin! Toki asiaan vaikuttaa paljolti myös se, että Helsinki-päiväni ovat työntäyteisiä ja käyn useasti niiden aikana työtapahtumissa. Vähintäänkin siis tapaan kollegoitani, mutta monesti vastaan on kävellyt vanhoja opiskelukavereitakin – oletankin siis, että useat tutut elämäni varrelta ovat löytäneet paikkansa lopulta pääkaupunkiseudulta!

| 3 | AINUTLAATUINEN MUSEOTARJONTA : Vaikka päiväni ovatkin täynnä ohjelmaa, monesti tapahtumien väliin jää kuitenkin vapaata aikaa, jonka haluan jollakin täyttää. Museokorttilaisena hyödynnänkin monesti Helsingin museotarjontaa ajanviettopaikkana. Monesti olen haahuillut Kiasmassa tai Ateneumissa samalla itseäni sivistäen ja mikä parasta, museoista suurin osa on ydinkeskustassa ja näin ollen näppärän matkan päässä. Museokortti on tähän tarkoitukseen äärimmäisen kätevä, se maksaa itsensä niin kovin nopeasti takaisin.

| 4 | ASIAKASPALVELU : Itselläni on pelkästään hyviä kokemuksia Helsingistä asiakaspalvelun saralla. Olen aina saanut myymälästä riippumatta timanttisen avuliasta palvelua asioidessani pääkaupunkimme putiikeissa ja ravintoloissa.

| 5 | STARBUCKS : Älä naura siellä! Tämä on todella iso plussa meille manselaisille kahvikissoille, jotka kaipaisivat joskus take away-kuppiinsa jotakin muuta kuin sitä perussumppia. Joulumukisesongin aikaan en tosin uskalla Starbucksin ovea avata, matkatavaroitteni paino saattaisi helposti tuolla käynnillä tuplaantua.

Hei vaan Helsinki, sinä olet hyvä tyyppi! Nähdään taas parin päivän päästä. ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.