ARKEA, 11/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä kuva voisi olla otettu itse asiassa minä tahansa päivänä viimeisen kolmen viikon aikana, mutta tässä vaiheessa palapelimme oli 20.3., sunnuntai-iltana, kun yritin jälleen saada projektiamme hitusen eteenpäin.

Star Wars-palapeli on vallannut olohuoneessamme olevan ison ruokapöydän. En edes muista koska siinä olisi ollut viimeksi tilaa syödä.

Matti sai marraskuussa synttärilahjaksi vanhemmiltani todella koukuttavan 3D-palapelin, josta muodostui lopulta upea Sagrada Familia. Innostuimme palapeleistä niin, että tämän vuoden helmikuussa ostin Matille nimpparilahjaksi jälleen palapelin, tällä kertaa Titanicin. Tuokin teos valmistui nopeasti ja jokunen viikko sitten päätimme käydä ostoksilla Ratinassa sijaitsevassa lautapelikaupassa (upea kauppa, vaikka kuinka ja paljon valikoimaa!). Matti hankki itselleen ajankuluksi 2000-palan Star Wars-palapelin ja kuvittelimme, että nopeastihan tuokin varmasti valmistuu. Mitä vielä! Emme ostaessamme peliä huomanneet, että kyseessä oli Challenge-sarjan (?) palapeli; palat ovat superpieniä, sävyvaihtelut huomaamattomia ja peli tietysti myös kooltaan melko valtava. Ruokapöytämme on ollut siis jo tovin pelin alla piilossa. Tarkoituksenamme on saada palapeli valmiiksi ennen pääsiäistä. Sen jälkeen se suuntaa kirpputorille – en aio tehdä sitä ikinä uudestaan! :D


Posted in lifestyle by NOORA.