KOSKA HÄÄKELLOT SOIVAT JA MUITA LUKIJOIDEN KYSYMYKSIÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kirjoittelin kihlapäivämme kunniaksi viime viikon maanantaina postauksen, jossa vastailimme lukijoiden meille jättämiin parisuhdekysymyksiin. Nuo kysymykset oli heitetty ilmoille jo vuonna 2016 (silloinen vastauspostaus hävisi blogimuuttojen myötä..), joten otimme uuden vastauskierroksen ja tarjosimme teille mahdollisuuden jättää meille myös lisää kyssäreitä. Niitä tuli niin mainio määrä sekä Instagramin että kommenttiboksin puolelle, että päätin koota niihin vastaukset vielä omaan postaukseensa. Kiitos teille!

”Kumpi viihtyy saunassa pidempään?”

Inhoan saunomista. Okei, tuo oli nyt hieman vahvasti sanottu, mutta en koe saunomiselle mitään tarvetta muulloin kuin pakkaspäivän hiihtolenkin jälkeen. Kerrostalosaunassamme en viihtynyt ollenkaan, mutta uuden kodin puukiuas on sen sijaan vakuuttanut niin, että saunon nykyään _jopa_ kerran kuukaudessa. Matti sen sijaan voisi kököttää lauteilla vaikka joka ilta.

”Kumpi heittää ennemmin talviturkin?”

Masa hävitti turkkinsa tänä vuonna jo toukokuulla, minä pulahdin järveen viime viikolla ensimmäistä kertaa.

”Kumpi ajaa, jos mennään autolla jonnekin?”

Olen itse ajanut autoa viimeksi nelisen vuotta sitten, joten Matti istuu poikkeuksetta aina kuskin paikalla, kun jonnekin ollaan matkalla.

kaukajärvi

”Joko kohta hääkellot soivat vai aiotteko pysyä avoparina jatkossakin?”

Kysymys, johon toisinaan joudumme vastailemaan myös lähipiirille. Nyt on hyvä näin, veikkaan, että aihe tulee ajankohtaiseksi siinä vaiheessa, kun perheemme kasvaa ja joudumme miettimään sukunimiasioita. Kun tiedän loppuelämäni kumppanin olevan vierelläni, ei vihkisormus muuttaisi asioita suuntaan tai toiseen.

”Mitä sanotte toisillenne ensimmäisenä aamulla? Entä viimeisenä illalla?”

Minä herään poikkeuksetta aina ensin ja kun Matti kömpii ylös, hän normaalisti huikkaa huomenet kylppärin ovenraosta minun jo meikkaillessani. Viimeisenä illalla minä todennäköisesti naputan ”nyt se telkkari pois päältä”, johon miekkonen vastaa ”joo ihan kohta, tää peli loppuu ihan just”.

”Lempinimet toisillenne?”

Sanon Mattia harvoin Matiksi, minulle hän on Masa. Lapsuudesta tuttu lempinimeni Nopu on tehnyt taas lähivuosina comebackin, sillä syystä tai toisesta lähipiirin lapset ovat keksineet alkaa kutsua minua pikkusiskoni Roosan alunperin keksimällä nimellä Nopu. Tämä on tarttunut Mattiinkin. Sydämeni muuten pakahtui eilen, kun siskontyttöni kutsui minua ensimmäistä kertaa nimellä Nopu! ♥_<3

”Halusin vain kommentoida, että olette ihan #couplegoals. Sydämeni särkyisi jos joskus eroaisitte, mutta en näe sen olevan mitenkään mahdollista. Uskoni rakkauteen on monien pettymysten jälkeen noussut teitä seuratessani. Rakastan teidän hassutteluvideoita instassa!”

Tämä kommentti hymyilytti. Matti ja minä olemme hirveän hyvä tiimi, parhaita ystäviä ja toistemme tukipilareita. Suurin toiveeni elämältä onkin, että vielä ryppyisenä mummelina saan keinutella kiikkustuolissa Masan kanssa käsi kädessä. Ja naputtaa siitä liian kovalla pauhaavasta FC Barcelonan pelistä.

Kiitos kysymyksistä – ja rakkautta! <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.