50/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Matti vei minut jouluisille lauantaiaamun treffeille Joulutorille viime lauantaina, 18. joulukuuta.

MISSÄ? Jouluperinteisiini kuuluu vuosi toisensa jälkeen riisipuurohetki Tampereen Joulutorin Glögiravintolassa.

MITÄ? Viime vuonna tämä ihanan tunnelmallinen jouluhetki jäi kokonaan kokematta, joten tänä vuonna halusin ehdottomasti päästä jouluvalojen keskelle herkuttelemaan. Joulutorin riisipuuro on suussasulavan herkullista, rusinasopan kanssa syötynä tietysti, ja jo pelkästään tunnelmaltaan tuo miljöö tuo joulumielen mukanaan. Onneksi raivattiin kalentereista tilaa näille jouluisille aamiaistreffeille. Tänä vuonna joulukuu on kiitänyt niin ennätysnopeasti kohti aattoa, että joulufiilistelyhetket kahden kesken ovat jääneet kokonaan toteutumatta. Uskomatonta, että jouluaatto on jo perjantaina. Tämän viikon to do-listalla on vielä uuniriisipuuron valmistaminen!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.