47/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Ikuistin pikkumurusen joulutunnelmissa 20. marraskuuta. Ilmeestä päätellen hän taitaa olla tätinsä lailla jouluihminen!

MISSÄ? Popo-tädin (tämän lempinimen on pikkumimmi minulle itse keksinyt) olkkarissa.

MITÄ? Saatoin klikkailla Jotexin kerrassaan hurmaavasta joulukoriste- ja valovalikoimasta yhden jos toisenkin uuden aarteen joulukotiimme. Tähän karuselliin rakastuin heti! Karuselli pyörii, valot välkkyvät ja koristeen saa jopa soittamaan tuttuja joulusävelmiä. Kidsvillen joulukoriste ei tästä ihanammaksi voi mitenkään muuttua. Samaa mieltä oli rakas kummityttöni, joka haltioituneena ihasteli karusellin pyörimistä tovin jos toisenkin. Tietenkin musiikin kera. Tämä taitaa olla yksi lempparikuvistani hänestä ikinä.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.