JOULUKUUN SUOSIKKIKOSMETIIKKAA: KÄÄRI NÄITÄ PAKETTEIHIN!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

// BYBIn, Urtekramin, Whamisan, The Body Shopin ja Evolven
tuotteet saatu PR-toimistoilta.

urtekram hand wash

Joulukuu on ollut todellista uusien kosmetiikkaihastusten aikaa, sillä päivittäiseen käyttööni on päätynyt useampiakin aarteita testailujeni pohjalta. Halusin jakaa suosikkini myös teidän kanssanne; kenties joku nappaa vielä vinkkejä talteen suunnatessaan aatonaaton jouluostoksille! Itse ainakin ilahtuisin kovasti jos paketeista paljastuisi huomenna esiin jotakin näistä..

Pr-toimistolta saamani paketti piti sisällään todellisia aarteita käsienpesuhetkiä varten. Urtekramin käsisaippuat on ensinnäkin pakattu todella kauniisiin pakkauksiin ja tuoksuvalikoimaakin löytyy runsaasti – omaksi suosikikseni nousi tuo Sweet Ginger Flower! Ja mikä parasta, Urtekramin saippuoita ja tuotteita muutenkin löytyy myös muun muassa Tokmannin valikoimasta. Soft Wild Rose-saippua ja marketin ruusukimppu ilahduttavat taatusti joulumuistamisena.

Joulukuun aikana löysin myös erään tuotteen, joka tulee jäämään ihonhoitotuotteideni joukkoon. BYBIn Babe Balm on jo saavuttanut eräänlaisen legendan ja klassikon leiman, mutta itse testailin sitä nyt vasta ensimmäistä kertaa. Oi olisinpa tehnyt niin jo kauan sitten! Luonnonmukainen ja vegaaninen monitoimibalmi soveltuu ihon kosteuttamiseen päästä ja varpaisiin, ja tämä tuote onkin ollut korvaamaton apu pakkasen kuivattamien poskipäiden ja otsan hoidossa. Pakkaus on valmistettu sokeriruo’osta ja tämä uusi suosikkini löytyy myös Ruohonjuuren valikoimasta.

babe balm

Olen hehkuttanut jo useampaan otteeseen The Body Shopin tämän joulun kausituotteita, mutta vielä kertauksena; tänä vuonna Body Shop on pullottanut ja purkittanut joulutuotteisiinsa aivan ihastuttavia tuoksuja. Oma suosikkini on sarjoista tuo luumuinen, mutta aivan yhtä hurmaavat tuoksut ilahduttavat esimerkiksi päärynäisessä sarjassa. Ja jälleen vinkiksi viime hetken shoppailijoille, kausituotteita löytyy The Body Shopin myymälöistä! Saatavilla on myös kauniita valmiita lahjapakkauksia, joten edes paketoinnista ei tarvitse stressata.

Tämä vuonna käärin paketteihin paljon asusteita, en tosin ihan noin säihkyviä mitä omat Golden by Umppu-verkkokaupasta ostamani pannat ovat. Nuo aarteet säihkyvät omilla kutreillani aattona ja uutena vuotena, mutta lahjapaniikin iskiessä kannattaa käydä läpi myös myymälöiden asustevalikoimia. Säihkyvä panta pelastaa huonon hiuspäivän hetkessä!

Vielä lopuksi haluan esitellä kaksi aarretta, joihin pääsee käsiksi verkkokauppojen kautta. Joululahjavinkeiksi näistä ei siis enää ole, mutta molemmat tuotteet kannattaa painaa mieleen. Whamisan Deep Rich Mist, kasvosuihke kuivalle iholle, on ollut pitkään minulla päivittäin käytössä. Kasvojeni iho kuivuu päivän aikana, ja tapanani onkin suihkia kosteuttavaa kasvosuihketta meikin päälle säännöllisin väliajoin. Tämä suihke on kevyt, mutta tehokas ja kasvot hehkuvat hetkessä hyvää oloa.

Ja hänelle, joka kaipaa säihkettä elämään, voin suositella lämpimästi Evolven Bio-Retinol Gold Maskia. Katsokaa tuota kullan kimallusta! Naamio kirkastaa ihoa ja stimuloi solujen uudistumista. Upea, uuuuupea, idea lahjapakettiin.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.