KENGURUNA VOHVELEITA JA PUNAVIINIÄ : KUUSI KANGASNAAMIOTA TESTISSÄ!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

sheet mask test

Käsi ylös kuka rakastaa kangasnaamioita aivan yhtä paljon kuin minäkin?! Etenkin saunan tai aurinkopäivän jälkeen iho suorastaan janoaa hemmottelua, ja omasta kylppärinkaapistani löytyykin lähes poikkeuksetta aina erilaisia naamioita juuri tätä tarkoitusta varten. Tänä kesänä olen toiminut puolestanne ahkerana naamiotestaajana, sillä olen tallentanut muistiinpanoja kunkin käyttämäni kangasnaamion ominaisuuksista. Olen siis säikäytellyt Mattia harva se päivä ilmestymällä kylppäristä milloin mikäkin naamio kasvoillani, mutta mitäpä en tekisi teidän hyväksenne. ;)

Ja tästä testistä on myös ihoni tykännyt! Alla siis testituloksia tämän kesän aikana käyttämistäni sheet mask’eista – löytyykö joukosta sinun luottonaamiosi?

A'Pieu Icing Sweet Bar Sheet Mask (Watermelon)

Ja homma käyntiin! Hellepäivän jälkeen kaipaan kasvoilleni ihoa rauhoittavan ja virkistävän naamion, joten nappaan testiin A’pieu’n Icing Sweet Bar Maskin. Mikä tuoksu! Vesimelonin raikas tuoksu tunkee nenään niin, että kipaisen jääkaapille ja haen sieltä teemaan sopivaa syötävää. Hedelmäuutteet hellivät ihoa ja naamio istuu erinomaisesti paikoilleen.

Aurinkoa saanut iho rauhoittuu ja nimensä mukaisesti tämä kangasnaamio viilentää. Iho näyttää hyvinvoivalta ja sanoisinkin tämän herkun toimivan erinomaisena ensiapuna ihon kosteuttamiseen. Plussaa söpöstä pakkauksesta.

Hinta: n. 2,20€, saatavilla esim. Oletkaunis.fi-verkkokaupasta (*ei mainoslinkki)

Arvio: ♥ ♥ ♥ / 5

pretty animalz by masquebar

Valinnanvaikeus iskee heti. Mitä eläintä haluankaan hemmottelutuokiossani muistuttaa? Tällä kertaa ostoskoriini päätyy kuitenkin kosteuttava kengurumaski. Tämän naamion hankkimalla kun tekee samalla myös hyvää; myyntituotoista osa lahjoitetaan WIRES (NSW Wildlife Information, Rescue and Education Service Inc.) -järjestölle. Australian massiivisilla metsäpaloilla oli valtavat vaikutukset ja WIRES’n missiona onkin säilyttää Australian ainutlaatuinen villieläinkanta. Järjestölle ohjataan osa myyntituotoista myös koala-maskin osalta.

Naamari on helppo levittää kasvoille, eikä siitä valu kosteutta. Eläinnaamari hauskuuttaa kerta toisensa jälkeen, ja tällä kertaa päätän piilottaa hiukset The Body Shopin mainion korvapannan alle – täydellinen kombo! Naamio asettuu kasvoille tasaisesti, mutta huomaan sen kuivuvan nopeasti etenkin kasvojen alaosasta. Korvatkin naamiossa on, mutta ilman pantaa ne sotkisivat hiuksia.

Iho tuntuu aamulla kosteutetulta, mutta huomaan tarvitsevani meikin alle kuitenkin vielä kosteusvoiteen. Naamion voisikin sanoa olevan nopea pintakuivuuden pikakosteuttaja, joka hurmaa lähinnä ulkoasullaan!

Hinta: n. 4,90€, saatavilla esim. Oletkaunis.fi-verkkokaupasta (*ei mainoslinkki)

Arvio: ♥ ♥ / 5

apieu chocolate milk sheet mask

Kaakaota ja maitoa kuiville kasvoille? Kyllä, kiitos! Brändi on minulle entuudestaan tuntematon, joten tämän, hurmaavassa pakkauksessa olevan naamion, otan innolla testiin. Kaakao- ja maitouutteen kerrotaan pehmentävän ihoa, mutta jo pelkästään maski tuntuu äärimmäisen pehmeältä ja laadukkaalta paketista otettaessa. Uutetta kankaassa on paljon, mutta isokokoinen sheet mask asettuu kasvoille hyvin ja tasaisesti. Ilmataskujen kerrotaan pitävän kosteuden iholla ja maskin makea tuoksu on miellyttävä. Pakkaukseen jäänyt uute on helppo levittää dekolteelle.

Maski säilyttää kosteutensa, mutta on omille kasvoilleni paikoin liian iso ja jää näin ollen kupruille. Iho tuntuu kuitenkin välittömästi pehmeältä ja näyttää hehkuvan kosteutetulta. Vielä aamullakin kosteuttavan naamion vaikutus on havaittavissa ja iho näyttää äärimmäisen sileältä ja pehmeältä. Hintalaatusuhde aivan timanttinen, mutta hauska pakkaus antoi odottaa naamion ulkoasusta enemmän!

Hinta: n. 2,20€, saatavilla esim. Oletkaunis.fi-verkkokaupasta (*ei mainoslinkki)

Arvio: ♥ ♥ ♥ ♥ /  5

the body shop vitamin e sheet mask

The Body Shopin E-vitamiinia sisältävän naamion laitan kasvoilleni sateisen hikilenkin jälkeen. Meikinpuhdistamisen jälkeen ihoa tuntuu kiristelevän, ja tehokosteuttava naamio lupailee helpotusta 15 minuutissa. Aloe veraa, vehnästä johdettua hyaluronihappoa ja vehnänalkioöljyä sisältävä naamio sitoo kosteuden kasvoille vuorokaudeksi.

Naamio istuu täydellisesti kasvoilleni ja muutamia ”ilmakuplia” lukuunottamatta, se ei edes kuivuessaan tunnu siltä, että olisi putoamassa paikoiltaan. Ihosta tulee vartin jälkeen pehmeä ja etenkin poskipäiden pintakuivuus on poissa. Ennen nukkumaanmenoa päätän kuitenkin vielä kosteuttaa ihon yövoiteella. Plussaa siitä, että naamio on biohajoava!

Hinta: 5,50€, saatavilla The Body Shopin myymälöissä ja verkkokaupassa (*ei mainoslinkki)

Arvio: ♥ ♥ ♥ / 5

kocostar waffle mask blueberry

Jo ensihetkistä alkaen, tämä vaikuttaa lupaavalta! Olen juuri poistanut kasvoiltani raskaan juhlameikin ja kasvoni kaipaavat hemmottelua! Ikään kuin vohvelikangasta oleva, ”reikäinen”, maski istuu kasvoilleni täydellisesti ja vaikka uutetta onkin pussukassa runsaasti, ylimääräistä ei valu naamiota levitettäessä. Ja tuoksu, taivaallisen mustikkainen! Antioksidantteja sisältävä mustikkauute suojaa ihoa, enkä malta ottaa naamiota edes kasvoiltani pois. Se ei kuivuessaankaan ala kupruilla, vaan pysyy kasvoilla erinomaisesti. Käytön jälkeen kasvot hehkuvat hyvinvoivina ja juhlameikin aiheuttamasta kuormasta ei ole enää tietoakaan. Seuraavana aamuna peilistä katsoo terveenä hehkuva iho ja leuassa pitkään ollutta pintakuivuuden aiheuttamaa nyppyrykelmääkään ei enää näy. I think we have a winner here!

Hinta: n. 3,50€, saatavilla esim. Sokoksen verkkokaupasta ja Oletkaunis.fi’stä (*ei mainoslinkki)

Arvio: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ / 5

tonymoly i'm red wine mask sheet

Tämä naamio oli koko naamioporukan villi kortti. En ole punaviinin ystävä ja ajatus punaviinin tuoksuisesta naamiosta kasvoillani, tuntui hitusen epäilyttävältä. Epäilykseni myös osuvat oikeaan, tuoksu on käyneiden rypäleiden omainen, enkä välttämättä haluaisi edes laittaa naamiota kasvoilleni – tosin, punaviinin ystäville tämä voisi olla hitti! Naamio on iso, ei sovi hyvin kasvoilleni ja muutaman minuutin jälkeen kuivumisen yhteydessä, se alkaa kupruilla. Naamion tarkoituksena on puhdistaa ihohuokosia ja huomaan sen kyllä tekevän jotakin, nenän ja ylähuulen välistä aluetta kuumottaa, samoin poskipäitä. Punoitusta ei kuitenkaan kasvoilla ilmene naamion poistamisen jälkeen, mutta koen tarvetta levittää kasvoille kosteuttavan seerumin ihon hellimiseksi. Omalla kohdallani tämä tuote ei pääse jatkoon.

Hinta: n. 5,90€, saatavilla esim. Oletkaunis.fi-verkkokaupasta (*ei mainoslinkki)

Arvio: ♥ ♥ / 5

sheet mask blog

Testituloksieni pohjalta, ostoskoriini tipahtaa seuraavalla kerralla ainakin Kocostarin Waffle-naamioita. Tuo naamio sai minulta täydet pisteet, mutta muistathan, että vaikutukset voivat vaihdella ihotyypistä riippuen. Kannattaakin siis tsekata aina tarkkaan, millaiselle iholle tai mihin tarkoitukseen sheet mask on valmistettu.

Mikäli testaamieni naamioiden joukosta jäi uupumaan vielä sinun suosikkisi, sana on vapaa kommenttiboksissa – mikä naamio tekee kesäkasvoille parhaiten taikojaa?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.